Καλημέρα Ντόρα

Ωχ! Ξέχασα ότι είσαι η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πρέπει να σου μιλάω στον πληθυντικό! έτσι δεν λες σε όλα τα κανάλια που βγαίνεις; Ξέρεις και
εγώ είμαι η κόρη του κυρ-Σπύρου, ο οποίος δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό όπως ο πατέρας σου,  που χαρακτηρίστηκε “αποστάτης” και έριξε το 1965 την κυβέρνηση, για να πληρωθεί το 1993 με το ίδιο νόμισμα από τον σημερινό πρωθυπουργό.

Ήταν όμως ο δικός μου ο πατέρας ένας καλός καγαθός πολίτης όπως έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες όταν έφυγε από την ζωή. Θα γράψουν το ίδιο για τον δικό σου τον πατέρα; Μακάρι! Ντόρα δεν θα σε πω ποτέ Μπακογιάννη. Eκμεταλλεύεσαι το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη ενώ είσαι η κυρία Κούβελου. Κάνω λάθος; Εμφανίζεσαι στα κανάλια φορώντας τη μάσκα του μόνιμου χαμόγελου που έχει όλη σου η οικογένεια και κάνεις φιλολαϊκές προτάσεις ενώ έχεις ψηφίσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.

Υπερασπίζεσαι τον Αντώνη Σαμαρά που πρόδωσε και έριξε την κυβέρνηση του πατέρα σου. Φιλτάτη Ντόρα μου, η καρέκλα και η μάσα από την αξιοπρέπεια!!! Καμαρώνεις ότι είσαι μητέρα και γιαγιά γιατί έχεις εξασφαλίσει τα παιδιά σου αφήνοντας τα δικά μας τα παιδιά χωρίς δουλειά και χωρίς οικογένεια.

Έκανες τον γιο σου περιφερειάρχη, για να τον κάνεις και βουλευτή, στέλνοντας τα δικά μας τα παιδιά έξω από την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν άλλοι νέοι εκτός από τη φάρα σας; Ως πότε θα σας ανεχόμαστε; Ξύπνα Έλληνα! Πάρε το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου στα χέρια σου! Στείλε τους όλους στα Τάρταρα της λήθης! Ελπίζω ότι γρήγορα θα έλθει η ώρα που θα κρύβεστε για να γλιτώσετε!

Καληνύχτα Ντόρα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *