Επιτέλους πραγματική «πρόοδος»!

Επιτέλους στην Ελλάδα έρχονται σιγά-σιγά «ανάπτυξη» και «πρόοδος». Δεν μιλάμε φυσικά για αναθεώρηση του φορολογικού συστήματος ή για αναδιάρθρωση του Δημοσίου. Ήρθαν και στην χώρα μας τα ιπτάμενα ρομποτικά μέσα παρακολούθησης των πολιτών και ανέλαβαν δράση κατά την …..
διάρκεια των διαδηλώσεων στην ΔΕΘ. Αυτό θα πει ανάπτυξη! Δεν συμφωνείτε;

Αν και είχαμε μείναμε πίσω σε κάποια πράγματα σε σχέση με την τεχνολογία, η οποία χρησιμοποιείται τώρα προς αστυνόμευση της ζωής των πολιτών, είμαστε πλέον έτοιμοι να υποδεχθούμε μετά «βαΐων και κλάδων» τον Μεγάλο Αδελφό. Εννοείται λίγοι πήραν χαμπάρι στην Θεσσαλονίκη το ιπτάμενο μίνι-drone και ευτυχώς ένα πολίτης κατέγραψε τις κινήσεις του, έτσι ώστε να ενημερωθούν, όσοι Έλληνες επιθυμούν, για το «χαρμόσυνο» αυτό νέο.

Να θυμίσουμε ότι τα drones καταγράφουν με μικροκάμερες μεγάλης ευκρίνειας τα πάντα γύρω τους και σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για επιθέσεις εναντίον κινούμενων στόχων, δηλαδή ανθρώπων. Ήρθαν λοιπόν και στην χώρα μας, στην οποία τόσοι πολλοί «πολιτικοί» και «άνθρωποι των γραμμάτων» πασχίζουν να φέρουν την «πρόοδο» για μια κοινωνία Ελλήνων χωρίς ιδανικά και πίστη, πλήρως ελεγχόμενη, μέρος ενός παγκόσμιου γκρι πολτού με έναν τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς: Τον «προοδευτικό»!

«Μην ασχολείσαι με θεωρίες συνομωσίας», σου λένε, «απόλαυσε την πρόοδο και τα αγαθά της εν ειρήνη»! «Peace bro» που λένε και στην «πολιτισμένη» Δύση! «Ιστορία, πίστη; Τι είναι αυτά; Με αυτά ασχολούνται μόνο παππούδες και άνθρωποι «συντηρητικοί» που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική «πρόοδο»».

Ας χορτάσουμε λοιπόν όλοι μαζί την πραγματική ανάπτυξη που έφερε η ΔΕΘ, την ώρα που ο πρωθυπουργός υποσχόταν πάλι λαγούς με πετραχήλια. Η παγκόσμια διαπλοκή θα παρακολουθεί και θα καταγράφει τις κινήσεις των Ελλήνων και αργότερα θα «σταμπάρονται» οι αντιφρονούντες, οι οποίοι εύκολα θα εντοπίζονται χάρη στην «ανάπτυξη» της τεχνολογίας, η οποία χρησιμοποιείται εκ των πραγμάτων για το κακό της ανθρωπότητας.

Η αχλάδα έχει πίσω όμως την ουρά και ας μην ξεχνούν μερικοί ότι εδώ είναι η χώρα που γεννάει αβέρτα «τρελούς», έστω και αν είναι λίγοι ζώντας ανάμεσα σε πλήθη «γνωστικών». Άλλωστε η ανάρτηση του βίντεο με τα drones πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών, αποδεικνύει πως υπάρχουν Έλληνες ψυλλιασμένοι ανά πάσα στιγμή για να ενημερώνουν και να κρατούν την προσοχή του διπλανού τους σε εγρήγορση! Όσο κι αν στεναχωρούνται μερικοί!

ΠΥΓΜΗ.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *