Ο Σύριζα στην κυβέρνηση – Ο Τζέφρυ στην Εξουσία: Η Έλενα Παναρίτη εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ!

Ο πασοκικός κατήφορος και τραγέλαφος της «πρώτης φοράς αριστερά» συγκυβέρνησης του μνημονίου συνεχίζεται…
Ύστερα από την τοποθέτηση του σκληρού πασόκου και πρώην στελέχους του ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στην διευρεύνηση της συμμετοχής της χώρας μας στην αναπτυξιακή τράπεζα BRICS, ήρθε η σειρά της Βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πιστής του Τζέφρυ, Έλενας Παναρίτη, να διοριστεί σε κομβική θέση.
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, η Έλενα Παναρίτη είναι ακόμα ένα μεγαλοστέλεχος του παλιού μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, που στελεχώνει τις θέσεις πέριξ της «διαπραγματεύσεως», γεγονός που αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι οδηγούμαστε σε ένα νέο… αριστερό «Καστελόριζο». Συγκεκριμένα, η Παναρίτη διορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ, παρά τις κορώνες διάφορων στο Σύριζα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Ακόμα και ο πιο αδαής έχει πλέον καταλάβει ότι με την ψήφο στην συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, ουσιαστικά στήριξε απλά μία αλλαγή ονόματος στην κυβέρνηση της χώρας. Οι συριζαίοι είναι απευθείας απόγονοι του παλιού, άθλιου πασοκικού μορφώματος, όπως αντιστοίχως οι ψεκασμένοι είναι απευθείας απόγονοι της εθνοπροδοτικής ψοφοδεξιάς. Μονάχα η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην λαίλαπα του μνημονίου και του εθνομηδενισμού.
Ιδού τι έλεγε ο Τσίπρας για την Παναρίτη στο παρελθόν:

Θ.Α.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *