Τραγωδία για το ελληνικό βόλεϊ

Ανείπωτη τραγωδία για το ελληνικό βόλεϊ. Τέσσερις παίκτριες, δυο της πρώτης και δυο κορασίδες, της ομάδας του Αγίου Στεφάνου έχασαν τη ζωή τους σε…
τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη το αυτοκίνητο που οδηγούσε μητέρα μίας εκ των νεαρών κοριτσιών τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/6).

Θρήνος, λοιπόν, στον Αγιο Στέφανο και όχι μόνο για τον χαμό των τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών αλλά και της 41χρονης μητέρας μιας εκ των κοριτσιών που χάθηκαν, η οποία είχε πάει με το αυτοκίνητό της να τις παραλάβει από βραδινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε σε απόσταση λιγότερη του ενός χιλιομέτρου από το σημείο που η μητέρα παρέλαβε τα κορίτσια. Το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε πρώτα σε ένα κολονάκι, μετά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο τέλος σε μία μάντρα, με αποτέλεσμα και οι πέντε γυναίκες να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα δυο εκ των θυμάτων και δη της πασαδόρου, Κατερίνας Παρίση και της κεντρικής, Σίας Καραστεργίου που αγωνίζονταν στην πρώτη ομάδα.

Ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός εξέδωσε η ΕΟΠΕ: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

sentragoal.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *