Η Βία του ενός δεν θα κρύψη την βία του άλλου.

Γράφει ο Ιάσων

Ούτε Αγαθοί..Ούτε Αφελείς.. Ούτε Καλοκάγαθοι. .. Συνένοχοι


Είναι ίσως μάταιο να προσπαθείς κανείς να διαψεύση την εγγενή υποκρισία όλων των…
«δημοκρατικών» ακτιβιστών ψευδο-ειρηνιστών, των « καλοσυνάτων» αγωνιστών. που αφού προηγουμένως « συμβολικά» έχουν κατακάψει αθώους ανθρώπους τράπεζες καταστήματα περίπτερα, μικρομάγαζα, έχουν κατακρημνίσει ο,τι απέμεινε όρθιο στην χώρα, πετροβολούν, προπηλακίζουν επιχειρούν να λυντσάρουν – πάντοτε για όνομα του θεού « συμβολικά» ή έστω « πολιτικα» όποιον θέλουν γιατί τους ενοχλεί, υποδαυλίζοντας σε κάθε ευκαιρία ,κάθε στιγμή, όπου και βρεθούν το μίσος την βία την καταστροφή, αίφνης, ..μόλις υπάρξει αθώο θύμα που εξυπηρετεί την ιδεολογία τους.. τότε θυμούνται ότι πρέπει να καταδικασθεί η ΒΙΑ…Να απομονωθούν οι βιαστές να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Δηλαδή η Βία αναγνωρίζεται μόνο όταν τα αθώα θύματα ιδεολογικά ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της κομμουνιστικής αριστεράς. Διότι όλοι οι άλλοι οι μη ανήκοντες στην ευρύτερη αριστεράντζα, είναι απλώς « Φασίστες» και συνεπώς καλά να πάθουν.

Μ’ αυτή την απλή σταλινική συνταγή οι ντροπαλοί εραστές του σταλινισμού επιτυγχάνουν δύο τινά. Αφ ενός μεν επιβεβαιώνουν ότι οι ίδιοι- όντες όσιοι λειτουργοί κήρυκες και υποκινητές της βίας – την καταδικάζουν, αφ έτερου δε φιμώνουν όποιον θα τολμούσε να μιλήσει για την βία που εκείνοι δημιουργούν αφού έτσι είτε θα ταυτισθεί με τους δολοφόνους ή θα θεωρηθεί υποστηρικτής τους.

Όμως.. Όταν η γραμματεύς του κομμουνιστικού κομματος μεσα στη βουλή καλεί τον ελληνικό λαό σε συνειδητή απειθαρχία ανυπακουή και ρήξι,.αυτό τι είναι ? Δεν είναι υποκινησι σε ΒΙΑ?

Όταν σε όλα τα συνέδρια του το ΚΚΕ, ευαγγελίζονται περιγράφουν την μέθοδο και τους τρόπους για την κατάληψι της εξουσίας μέσα από επαναστατικές διαδικασίες αυτό δεν είναι άρνηση του συνταγματος και υποκίνησι σε ΒΙΑ.

Όταν ο « χί» Κάμμενος / ξεκαμμένος ξεβρακώνεται από « δήθεν αγανακτισμένους» αλήτες , όταν προσπαθούν να του ανοίξουν το κεφάλι -με ρόπαλα προφανώς συμβολικά για να κάνουν ανατομία- και φυγαδεύεται πανικόβλητος , αυτό τι είναι Δεν είναι βια.

Όταν ο Δήμαρχος των Αθηνών εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες φυγαδεύεται δρομαίος με την ψύχη στο στόμα λίγο πριν πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από το δημαρχείο με μοτοσυκλέτα αυτό τι είναι ? Κομμουνιστική ΑΓΑΠΗ?

Όταν ο κος Τσίπας ένας επαγγελματίας καταληψίας έχοντας εκλεγεί από απελπισμένους ή αφελείς ανθρώπους , ως αρχηγός της αντιπολιτεύσεως πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη και καλεί τους οπαδούς του σε « κινητοποιήσεις και διαρκείς αγώνες για όλα τα ζητήματα και σε όλους τους τομείς μέχρι την πτώσι της κυβερνήσεως» και διακηρύσσει το σύνθημα ή εμείς ή αυτοί αυτό τι είναι? Δεν είναι υποκίνησι σε Βια?

Όμως φαίνεται ότι στην Ελλάδα ούτε οι καταλήψεις, ούτε οι καταστροφές, ούτε η παρεμπόδισι διεξαγωγής εκλογών , ούτε οι προπηλακισμοί και ξυλοδαρμοί πολιτικών ή άλλων πολιτών είναι βια. Πολύ περισσότερο στην Ελλάδα δεν εινα βία η πυρπολησι ολοκλήρου εργοταξίου στις σκουριές, η πυρπόλησι του Δημαρχείου της Ιερισσού, οι απειλές οι τραμπουκισμοί στους συγγενείς και τα παιδιά των εργαζόμενων.. Να πως τις περιγράφει ο Δήμαρχος « Αριστοτέλη» της Χαλκιδικης: ,

« Το προσωπικό μου αυτοκίνητο έχει πυρποληθεί. Το σύνολο της δημοτικής πλειοψηφίας κόντεψε να καεί ζωντανό. Όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από την Ιερισσό και κάτω, έχουν παραιτηθεί. Όχι διότι κινδυνεύουν οι ίδιοι, αλλά οι συγγενείς τους, τα παιδιά τους που προπηλακίζονται κάθε μέρα στα σχολεία.

Προ εξαμήνου ή οκταμήνου, είχαμε συνέχεια επισκέψεις στην περιοχή μας, προεξαρχόντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τους αναρχικούς από την πόλη της Θεσσαλονίκης και έβγαζαν αφίσες στα Εξάρχεια για να έλθουν στην περιοχή μας. Σαφώς υπήρξε ένα μεταβατικό στάδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σαφώς πρωτοστατούσε στην προσπάθεια αυτή. Συμμετείχαν όχι σε ειρηνικές πορείες (οι βουλευτές). Σε πορείες με μολότοφ, που προπηλάκιζαν εργαζομένους, έβαζαν φωτιές σε αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής και στο δάσος. Έκαναν δηλώσεις και έχω κατονομάσει το συγκεκριμένο βουλευτή από την Καστοριά που ερχόταν εδώ – τον κ. Διαμαντόπουλο.»

Αυτά όμως δεν είναι Βία στην Ελλάδα. Όπως δεν ησαν βία οι αντίστοιχες οργανωμένες οχλοκρατικές αντιδράσεις στην Κερατέα με εκσκαφές τάφρων στο δρόμο ώστε να αποκοπή η συγκοινωνία και να απομονωθεί η πόλις ..

Ούτε βεβαίως οι πυρπολήσεις κτιρίων, καταστημάτων, ιδίως μη μαρξιστικών βιβλιοπωλείων θα ητο δυνατόν να θεωρηθεί στην Ελλάδα βία.

Οχι Αυτά όλα είναι « δημοκρατικός» αγώνας « ακτιβιστών» ή δημοκρατικών πολιτών που αγωνίζονται .. για την δημοκρατία..

Ενώ δηλώσεις εντος του κοινοβουλίου πρωτοκλασάτων στελεχών του Συριζα όπως του Σταθη Παναγουλη: ς

«Να παρακαλάτε, ..κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη» Ελληνικη Βουλη 10/11/2012

Ή ακόμη ούτε επίσης εθεωρήθη ύβρις για την δημοκρατία ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολιτεύσεως μετά την πτώσι του τείχους του αίσχους και την πληρη αποκαλύψι των μαρτυρίων των υποδούλων , να επικροτεί τα γκουλαγκ!!!Θ α θυμαστε ισως , ότι παρόντος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ μιλάει για εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάκ, με τον κο Τσιπρα να υπομειδια!!!

« Το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ».

Όλα αυτά Δεν έχουν σχέσι με την βία . Είναι νουθεσίες αγαθοποιών κληρικών…στην εκκλησία του λόγου..Κάπως ετσι φθάσαμε εδώ..Και προφανώς θα πάμε ακόμη μακρυτερα.

Όταν η σύγχυσι και η τρικυμία εν τω κρανίω , μας εμποδίζει να δεχθούμε ότι η κάθε κυβερνησι εκλέγεται με τις ψήφους μας.Κυβερνά με αυτές και αντικαθίσταται πάλι με τις ψήφους μ ας σε καθολικές εκλογές .Οχι με τούβλα όχι με μολότοφ όχι με δολοφονίες..Όποιος προσπαθεί να ανατρέψη την οιανδήποτε δημοκρατικώς εκλεγμένη κυβέρνησι με άνευ λόγου καθημερινές απεργίες υποκινούμενες με σκοπό την ανατροπή της κυβερνήσεως και μη έχουσα σχέσι με ουσιαστικά αιτήματα των απεργών ή ναζιστικους τραμπουκισμους προφανώς δεν έχει σχέσι με την δημοκρατία. Είναι εχθρός της.
Δηλαδή αμφότερα τα άκρα: Τα Ετερόζυγα Δίδυμα Κομμουνισμός & Ναζισμός ..
Όμως η βία και ο ολοκληρωτισμός της ριζοσπαστικής αριστεράς δεν θα κρυφθεί πίσω από την αποτρόπαια δράσι μελών της ΧΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *