Κόψτε το δούλεμα με το Ελληνικό

Του Άγη Βερούτη

Το Ελληνικό έχει τριπλάσιο μέγεθος από το Μονακό.
Επίσης τα γύρω οικόπεδα έχουν αγοραστεί προς €1, €2 ως και €3 εκατομμύρια το στρέμμα ανάλογα τη θέα…

Τώρα πωλείται ολόκληρο, δηλαδη 6.500 στρέμματα, όσο 167-500 στρέμματα γύρω από το Ελληνικό.

Αυτό σημαίνει πως κάποιος αποφάσισε να χαρίσει 6.000-6.333 στρέμματα στον Λάτση, από την δημόσια περιουσία, δηλαδή την περιουσία του ελληνικού Λαού, δηλαδή των φορολογούμενων που μπαίνουν οι εφοριακοί και τους αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς με νόμο που ψήφισαν οι πωλητές του Ελληνικού.

Θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι ΧΑΡΙΖΟΥΝ 6.333 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ αξίας€ 1-€3 εκατομμύρια το στρέμμα, αλλά ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑ!! Παλιολαμόγια!

Επίσης το κράτος αναλαμβάνει να φτιάξει και τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης, φυσικού αερίου, και δρόμων μέσα στο ιδιωτικό οικόπεδο (που χαρίζει), ενώ πιθανότατα δεν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση παρά μόνο στο πάρκο, ενώ το υπόλοιπο θα είναι gated community για υπερπλούσιους και πολιτικούς.

Το κόστος αυτών των δικτύων πιθανότατα ξεπερνάει το έσοδο από την πώληση των 167 στρεμμάτων και το χάρισμα των άλλων 6.333!

Δηλαδή το ελληνικό κράτος θα πάρει €500 εκατομμύρια για το Ελληνικό, και μετά θα ξοδέψει €1.000 εκατομμύρια για να φτιάξει δρόμους και δίκτυα στον ιδιωτικό πλέον οικόπεδο, όπου φυσικά πρόσβαση θα έχουν μόνο οι υπερπλούσιοι ιδιοκτήτες, και πιθανά οι πολιτικοί που θα μένουν σε αυτό το gated community.

Τέτοιο πωλησιακό δαιμόνιο που έχει το ΤΑΙΠΕΔ να το ΧΕΣΩ!!!

Καλύτερα να κόψει 3,000 οικόπεδα του ενός στρέμματος προς €2.000.000 το ένα (λόγω κρίσης), το υπόλοιπο να το κάνει πάρκο, και να πάρει €6 δισεκατομμύρια αντί για μισό.

Με τα παραπάνω να ελαφρύνει τη φορολογία προς ανέργους, που φέτος θα κληθούν 2.000.000 άνεργοι Έλληνες να πληρώσουν από €1.209 ευρώ φόρο τεκμηρίου αναπνοής ακόμα και με μηδενικό εισόδημα. Πάρτε το πίσω!

Από τα ρέστα να πληρώσει τα €800 εκατομμύρια που λείπουν από το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ δηλαδή), και θα μείνει και ακόμη €1,5 δις για τσίχλες της Βουλής, και για να ξεπληρώσει και τα €275 εκατομμύρια που χρωστάνε τα κόμματα στις τράπεζες και δεν πληρώνουν τις δόσεις!

Ρε δεν κόβετε το δούλεμα λέω εγώ;!!! Και τις απατεωνίες!

Άντε να με πείσει κάποιος που χαρίζει 6.333 στρέμματα από ιδιοκτησία του ελληνικού Λαού, ότι δεν πήρε το κατιτίς του!!

Πλάκα κάνουμε τώρα;

logiastarata.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *