ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ – ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ (επ΄αμοιβή, ανταλλάγματι) ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Όπως γράψαμε χθες η ελληνική Ομογένεια έχει εξοργιστεί με τις δηλώσεις Αβραμόπουλου, που σταθερά προσπαθεί να περάσει την αντίληψη ότι ο πολιτισμός των Ελλήνων είναι περίπου ισότιμος με αυτόν των Εβραίων…

O Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος με τις φωτογραφίες των θυμάτων του ναζισμού…

Μόνον το Ολοκαύτωμα έχουν να επιδείξουν …ως πολιτισμό οι Εβραίοι! Τίποτε άλλο!
Δεν επιδεικνύουν μόνον τους αδικοχαμένους τους… αλλά επιβάλλουν σε χώρες και λαούς, αυτοί οι χθόνιοι… να αναγνωρίσουν το Ολοκαύτωμα και να στήνουν μνημεία..για να μη τάχα μου, ξαναγίνει τέτοιο μακελιό… την ώρα όμως που οι χθόνιοι Εβραίοι σκοτώνουν τον ελληνικό λαό, με τις τοκογλυφικές τράπεζές τους… 
Κάτι χειρότερο ο ανεξέλεγκτος δε φασισμός τους φθάνει και στο αξιοθρήνητο σημείο, κανείς πολίτης ,από κανένα λαό να μην έχει το δικαίωμα αμφισβήτησης του Ολοκαυτώματος…!! Τι πολιτισμό να παράξουν με τέτοιο νιονιό;
Το δε δικό μας ΚΙΣ ( Ισραηλιτικό Συμβούλιο) είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί προς τη Βουλή των Ελλήνων , διότι βουλευτής τόλμησε να έχει επιφυλάξεις ως προς το ολοκαύτωμα… Και δεν βρέθηκε κανείς να στείλει στο διάολο,το κατασκοπευτικό ανθελληνικό αυτό άντρο του Ισραήλ . Τους λέμε εμείς απλά: Αει σιχτίρ ΡΕ αλήτες… που ποτέ δεν θα γίνεται Έλληνες!

Για ποιόν πολιτισμό των Εβραίων ομιλεί, όταν είναι παντελώς ανύπαρκτος; Τι έχουν να επιδείξουν οι Ισραηλινοί και οι Εβραίοι γενικώς στον πολιτισμό της ανθρωπότητας; Το ζόφο τους προβάλλουν, τα κρεματόρια, το ολοκαύτωμα τίποτε άλλο δεν έχουν να επιδείξουν ως προσφορά στην ανθρωπότητα!
Δεν είναι αναίσχυντα ανιστόρητος ο ΄Ελλην υπουργός Εξωτερικών, αλλά συνειδητός πράκτωρ του σιωνισμού, –από τον οποίο και ενισχύεται για να υπάρχει στην ελληνική πολιτική σκηνή.

ΟΙ εξοργισμένοι ΄Ελληνες στην Αμερική γράφουν :
“Yπουργός της Ελλάδας ή ”λομπίστας” του Ισραήλ είναι ο Αβραμόπουλος;
Δείτε κι απολαύστε τι γράφει το ΚΑΛΑΜΙ της Ν.Υ για τον δικό μας ΥΠΕΞ!
Eνοχλημένη η Ομογένεια, τον ”στολίζει” πολύ άσχημα: ”Ντροπή, αξιοπρέπεια δεν έχει; Η Ελλάδα και η ιστορία δεν είναι πόρνες, για να παίζει μαζί τους, ο κάθε τυχοδιώκτης υπουργός”
Διέσυρε-υποτίμησε την Ελλάδα και την ιστορία της, με την ομιλία του στο American Jewish Committee
Ο ανιστόρητος υπουργός Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλος, αποδέχτηκε κι ”επικύρωσε” την ”διαπίστωση” Νετανιάχου ότι, μαζί, ”Ισραήλ και Ελλάδα είναι τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού”, ξαναγράφοντας την ιστορία!!!

Στην Ελλάδα οι απρέπειες αυτές του Υπουργού εξωτερικών σε βαθμό κακουργήματος, πέρασε στο ντούκου. Φύλλο δεν κουνήθηκε. Ούτε καν τον Σαμαρά συγκίνησε.Αλλά γιατί να τον συγκινήσει, αφού κι ο ίδιος είναι ξεφωνημένος φιλοσιωνιστής;

Υπουργός ΄Ελλην είναι αυτός; ΄Η τσανάκι και γλύφτης των Εβραίων, που αυτή τη στιγμή βυσσοδομούν κατά των Ελλήνων με τις τράπεζές τους που είναι και οι κύριοι τοκογλυφικά δανειστές μας..;Οι Εβραίοι μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό!

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΞΕΜΕΣΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΟΜΟΙΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…
ΤΟΣΟΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …

Αλλά ο Αβραμόπουλος είναι παλιά πουτάνα φιλοσιωνιστή στην Ελλάδα, από τότε που ήταν υπάλληλος στο Υπουργείο εξωτερικών και εκ των πρωταγωνιστών της αναγνώρισης του Κράτους του Ισραήλ… επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη! 


Δείτε το πιο κάτω απόσπασμα και θα καταλάβετε γιατί ο πρακτορίσκος του Σιωνισμού δεν πρέπει να μείνει στο πόστο του ούτε λεπτό:

“Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (Αβραάμ-όπουλος), σήμερα δήμαρχος Αθηναίων, έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα και έχει καταγγελθεί από τον συγγραφέα Αθ. Στριγά σε βιβλία του, χωρίς ωστόσο να διαψευσθεί, ότι ενισχύεται από εβραϊκές πηγές με εξουσιαστικές προοπτικές. 


Κατά την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος, αυτοπροβαλλόταν ως «Εκπρόσωπος μίας Νέας Εποχής», ισχυρισμός ο οποίος καθιστά αρκετά σαφή τον υπαινιγμό του. Από το 1990 υπηρετούσε στο διπλωματικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, από το οποίο κατέβαλλε «άοκνες» προσπάθειες για την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. 

Παρεπιπτόντως, είναι μήπως τυχαίο το γεγονός ότι η πρώτη διπλωματική ενέργεια της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανήλθε στην εξουσία το 1990, ήταν η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ;

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ… 


‘Μπορεί ο Δήμαρχος Αθηναίων (;) Δ. Αβραμόπουλος να αδιαφορεί για τη μνημειακή κληρονομιά της πόλεως επί της οποίας άρχει, μπορεί να αρνείται να τιμήσει μεγάλες μορφές των Αθηνών που ανήκουν στην ιστορική αρχαιότητα, μπορεί να απαξιεί για την ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών της αθηναϊκής γης, όμως η αδιαφορία του αυτή έχει την εξήγησή της. 

Όντας δήμαρχος Αθηναίων στις 7 Μαϊου 1997, στο Δημοτικό Θέατρο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και της Ενώσεως Σιωνιστών Ελλάδος (!) με την ευκαιρία της «3.000ης επαιτείου από την ίδρυση της Ιερουσαλήμ»…

ΔΕΙΤΕ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ με εκείνη της Ιερουσαήμ! (Ποιός είναι ρε ο πολιτισμός της Ιερουσαλημ; )

Στην εκδήλωση αυτή, ο Δ. Αβραμόπουλος που καθόλου τυχαία, έχει αναγορεύσει εαυτό σε «εκπρόσωπο μιας νέας εποχής» (όπως χαρακτηριστικά δήλωνε όταν κατήλθε υποψήφιος βουλευτής το 1990), δήλωσε τα ακόλουθα:

«…Η πόλης της Ιερουσαλήμ, είναι η πόλη σύμβολο των απανταχού Ισραηλιτών. Αποτελεί όμως και ένα παγκόσμιο σύμβολο-σημείο αναφοράς των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών. Ανήκει, δηλαδή, όπως και η πόλη, της οποίας έχω την τιμήν να είμαι δήμαρχος, η Αθήνα, σε ολόκληρο τον κόσμο, στην ανθρωπότητα. 

Αθήνα και Ιερουσαλήμ άλλωστε, είναι οι δύο πόλεις σύμβολα, αυτού που αποκαλούμε Δυτικός Πολιτισμός και με τις οποίες ζυμώθηκαν όλοι οι Ευρωπαίοι επί αιώνες. Η Αθήνα είναι υπερήφανη για τους Ισραηλίτες πολίτες της που εμπλουτίζουν με την ποιότητά τους την ταυτότητα της πόλης μας και οι οποίοι έχουν την τύχη να φέρουν συγχρόνως και τις δύο μεγάλες παραδόσεις, την Ελληνική και την Ιουδαϊκή, όντας φορείς μίας πλουσιότατης πολιτισμικής κληρονομιάς.

ΔΕΙΤΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.. Δε τον πειράζει που κοτσανολογεί,αρκεί να γλύψει:

Η εκτίμηση που τρέφουμε στην Ισραηλιτική Κοινότητα της Αθήνας, αλλά και η σταθερή μας απόφαση να διασφαλίσουμε εδώ στην πόλη που γεννήθηκαν οι αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του σεβασμού των ατομικών δικαιωμάτων, μας οδήγησαν σε αποφάσεις όπως ο εορτασμός του Γιαντ Βασέμ στο Δημαρχιακό Μέγαρο, η ονομασία πλατείας της Αθήνας, ως πλατείας «Εβραίων Μαρτύρων», ως ένδειξη τιμής στα θύματα του Ολοκαυτώματος και βέβαια, η παρουσία μας στην αποψινή γιορτή». 


Προφανώς αναφερόμενος στις τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες (ιουδαϊσμό, χριστιανισμό, ισλαμισμό), εξαίρει την εβραϊκή τους προέλευση. Οσον αφορά δε τον ισχυρισμό περί του ότι η Ιερουσαλήμ αποτελεί πόλη – σύμβολο του Δυτικού Πολιτισμού, με την οποία πόλη «…ζυμώθηκαν όλοι οι Ευρωπαίοι επί αιώνες», εμείς ως Ελληνες δεν έχουμε καμία σχέση με τα ιουδαιογενή αποκυήματα . 
Εάν ο δήμαρχος Δ. Αβραμόπουλος έχει «εκλεκτικές συγγένειες», πνευματικής υφής και όχι μόνο, με τη Σιών και τους σιωνιστές, είναι βεβαίως δικό του ζήτημα, ωστόσο όμως όσοι τον ψηφίζουν και θέλουν να λέγονται Ελληνες θα πρέπει να το γνωρίζουν. 

Παρενθετικώς αναφέρεται ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές (Οκτώβριος 1998), στον συνδυασμό «Μάχη για την Αθήνα» του Δ. Αβραμόπουλου, πέραν των θεατρίνων και λοιπών «δημοσιοσχεσιτών», πρωταγωνιστούσε ο Μίκαελ Γκιόλμαν, ένας επιφανής σιωνιστής των Αθηνών, και όχι μόνο… 
Οπως επίσης, ο υπεύθυνος προγράμματος του δημοτικού Ραδιοσταθμού 9,84, είναι ο εβραίος Ζακ Μεναχέμ… (Βεβαίως, για να είμεθα αντικειμενικοί, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι – συνδιεκδικητές της δημαρχίας δεν ήταν καλύτεροι του Δ. Αβραμόπουλου σε φιλοσιωνιστικές υποψηφιότητες). 

Τώρα, όσον αφορά το πλέον προκλητικό τμήμα της δηλώσεώς του, σύμφωνα με το οποίο «Η Αθήνα είναι υπερήφανη για τους Ισραηλίτες πολίτες της που εμπλουτίζουν με την ποιότητά τους την ταυτότητα της πόλης μας…», αυτό και τα όσα υποκρύπτει, ας τα κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες των Αθηνών, όπως άλλωστε και τη γενικότερη δημαγωγική πολιτική που ως δήμαρχος ασκεί, με τα πρωτοχρονιάτικα τρικ και τους κλόουν στην Πλατεία Συντάγματος, που μόνο εποχές ρωμαϊκής παρακμής θυμίζουν… 

….Φημολογείται δε εντόνως ότι προαλείφεται για πρωθυπουργός της Ελλάδας. Κάποιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ενισχύεται και υποστηρίζεται από τα εβραιολανδικά πετρελαϊκά καρτέλ. Τυχαίες συμπτώσεις;

ΔΕΝ πειράζει… τώρα θα τον κάνουν πρωθυπουργό, όπου νάναι, αφού πρώτα διώξουν τον Σαμαρά!


Απολαύστε πως οι Ομογενείς στων ΗΠΑ περιπαίζουν τον Έλληνα ΥΠΕΞ!

Τελευταίως, ο Δ. Αβραμόπουλος, μη τηρών ούτε τα έσχατα προσχήματα, προέβη στην ανέγερση, εν κρυπτώ και εν παρανόμω, μνημείου για τους εβραίους «αγωνιστές», εντός του περιβόλου του αρχαιολογικού χώρου του Θησείου, γεγονός το οποίο είναι τόσο αυθαίρετο όσο και παράνομο. 

Δεδομένου ότι δεν ζητήθηκε καν η άδεια και η έγκριση από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, αναγκάζοντας το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο να προβεί στην αποστολή εξωδίκου προς τον Δήμο Αθηναίων, με το οποίο εξώδικο το Συμβούλιο ζητούσε την απομάκρυνση του συγκεκριμένου μνημείου από τον δεδομένο χώρο, εντός ενός μηνός. Ασφαλώς όλα αυτά δεν μπορεί να είναι συμπτωματικά, λαμβανομένου υπ΄ όψιν του γεγονότος ότι ο Δ. Αβραμόπουλος προτίμησε να κρύψει την θέα της Ακροπόλεως για να προβάλει τους ανύπαρκτους εβραίους «μάρτυρες». Και ο νοών νοείτω…”
ΠΗΓΗ Αποσπασμάτων : http://ofis66.blogspot.com/ 

Όπως γίνεται αντιληπτό ότι ο εν λόγω πράκτορας του Σιωνισμού, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να παριστάνει τον Υπουργό εξωτερικών, αφού υπεραμύνεται ξετσίπωτα του ανύπαρκτου …πολιτισμού του Σιωνισμού,με θράσος περίσσιο αποπειρόμενος να τον ισοσκελίσει με τον γιγάντιο πολιτισμό των Ελλήνων, που βαναύσως φτύνει, με τις πανάθλιες αυτές τοποθετήσεις του! 
Να μας πει ο τυχοδικτάκος για ποιό λόγο οι Αθηναίοι πρέπει να είναι περίφανοι για τους Εβραίους πολίτες της κι όχι για τους γύφτους; Να μας πει ,έστω κι ένα στοιχείο πολιτιστικής προσφοράς των Εβραίων στην ανθρωπότητα! Η Ελλάς πάντα ήταν φως… Οι Εβραίοι…χθόνιοι μόνον. Το λέει η ιστορία…

Σαμαρά , διώξτον τώρα …πριν σε διώξουν !.Το ετοιμάζουν οι χθόνιοι να σε διαδεχθεί!.. Ο προπάτωρ ημων..Αβρααμ-οπουλος! 


HELLASNEWS-AGENCY

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *