Βρήκαμε το πιστόλι του Ρουπακιά. Μην ψάχνει άδικα η ΕΛΑΣ!

Για να μην σπαταλάει πόρους και κινδυνεύει μάταια η ΕΛΑΣ, το left.gr αποφάσισε να αναλάβει δράση…

Εντυπωσιασμένοι από το όψιμο αντιφασιστικό μένος, που σαρώνει ορισμένα ΜΜΕ, είπαμε να συνεισφέρουμε στην έρευνα.

Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει το πιστόλι που ο Ρουπακιάς είχε αναρτήσει στο facebook με την επίχρυση επιγραφή «Μολών Λαβέ» ανακοινώνει το inews.

Με τον ίδιο τίτλο και φωτογραφία δημοσιεύει την είδηση και η iefimerida.

Την ίδια φωτογραφία έχει και το newsit μετά την εμπεριστατωμένη έρευνά του με τίτλο Αυτή είναι η σελίδα του Γιώργου Ρουπακιά στο Facebook, ένα από τα πληρέστερα παραδείγματα της κατηγορίας ρεπορτάζ «Μπήκα στο ίντερνετ κι αποκαλύπτω!»

Ο AΝΤ1 στο αποψινό δελτίο ειδήσεων έδειξε κι αυτός τη φωτογραφία, τονίζοντας πως η ΕΛΑΣ αναζητεί το όπλο, επειδή φήμες λένε ότι ανήκει σε Έλληνα αστυνομικό. Λες και θα μπορούσε ένας αστυφύλακας να αγοράσει τέτοιο πιστόλι. Μόνο οι μπάτσοι, με τους οποίους αλληλοϋποστηρίζεται η Χρυσή Αβγή, έχουν τέτοια οικονομική άνεση, ως γνωστόν.

Φυσικά, δεδομένης της ιστορικής προθυμίας της ΕΛΑΣ να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη συμμορία της Χρυσής Αβγής, φοβούμαστε πως ίσως ανατεθεί σε ολόκληρη διμοιρία η αναζήτηση του εγχάραγκτου μπιστολιού κι έτσι χαθεί η ευκαιρία να εντοπιστεί ποιός είναι ο τοπικός ηγέτης, με τον οποίο επικοινώνησε ο Ρουπακιάς πριν από το φόνο, κι έτσι προλάβει αυτός να γίνει… Λαγός.

Έτσι, το τεχνικό επιτελείο του Left.gr αποφάσισε να βρει μόνο του το όπλο. Ήταν ένα δύσκολο κι επικίνδυνο εγχείρημα. Φορέσαμε κράνη και αλεξίσφαιρα και πληκτρολογήσαμε στη μπάρα αναζήτησης του Google τη μοιραία φράση «Μολών Λαβέ pistol». Το αποτέλεσμα δικαίωσε το ρίσκο. Η αναζήτηση του πιστολιού ενός μαχαιροβγάλτη ήταν μια βρόμικη δουλειά αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει.

Στα σοβαρά τώρα: η φωτογραφία προέρχεται από μια δημοσίευση ενός αμερικάνικου μπλογκ, The Firearm Blog, με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2012. Τα σχόλια, απο κάτω, αμφισβητούν σφοδρά την αισθητική του όπλου (αν τα όπλα έχουν αισθητική). Κι αυτό, μάλιστα, σε ένα σάιτ που έχει ως μότο «Firearms, Not Politics». Αμερικάνικα πράματα…

Προφανώς, ο Ρουπακιάς την ανάρτησε, εντυπωσιασμένος που βρήκε στο ίντερνετ δύο γνωστές του λέξεις, ακόμα κι αν δεν μπορούσε να αναλύσει τη γραμματική και την ετυμολογία τους.

Γι’ αυτό σας λέμε, μην αναζητείτε το πιστόλι του μαχαιροβγάλτη. Τα αφεντικά του συλλάβετε! Και μην μας πείτε πως ακόμη τα ψάχνετε…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *