Τσίπρας: “Εθνικό έγκλημα η πώληση του ΟΠΑΠ – Δεν είναι τετελεσμένο γεγονός”

«Όχι στην καζινοποίηση της Ελλάδας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης.

Μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνάντησε, εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π, τον πρόεδρο του ΔΣ, Κυριάκο Τοπτσίδη, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρο του Σωματείου Αθήνας, κ. Πουλημά, και το γραμματέα του Σωματείου Αθήνας κ. Λεοντίδης.

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Για μας το εθνικό έγκλημα της εκχώρησης του ΟΠΑΠ και μάλιστα με σκανδαλώδεις χαριστικούς όρους δεν είναι καθόλου τετελεσμένο γεγονός. Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πει “ο γέγονε γέγονε”.

Τόνισα στους εκπροσώπους της ομοσπονδίας ότι, σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνησή μας δεν θα επιτρέψει την καζινοποίηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, το φυσικό δίκτυο των υπαρχόντων πρακτορείων της χώρας και τις οικογενειακές επιχειρήσεις που το συναπαρτίζουν, οι οποίες είναι και ασπίδα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα του τζόγου και της κερδοσκοπικής επέλασης στις γειτονιές του τόπου μας».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *