ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΞΙΩΝΟΥΝ

1. Άρνηση αναγνώρισης και πληρωμής του «απεχθούς» χρέους.
Γι΄ αυτά τα χρέη η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει 4 φορές και ακόμη και τότε τα χρέη αυτά ΔΕΝ διαγράφτηκαν. Τα έχουμε πληρώσει ως και 140 φορές πάνω από το δανειζόμενο κεφάλαιο! Η συνεχής κεφαλαιοποίηση τόκων από τους δανειστές μας, μας υποχρέωνε να πληρώνουμε πανωτόκια πάνω σε πανωτόκια! Ούτε ένα ευρώ από τη λεγόμενη «οικονομική βοήθεια» δεν πάει σε…..
μισθούς και συντάξεις! Η «βοήθεια», με τα τοκογλυφικά επιτόκια, ΔΕΝ έχει σκοπό να βοηθήσει την Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει. Σκοπό έχει, να αυξήσει ακόμα περισσότερο το δυσβάσταχτο χρέος, ώστε, να μην μπορέσουμε ποτέ να ξεχρεώσουμε, με απώτερο στόχο τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας και την υποδούλωση του Λαού προς όφελος των δανειστών μας.

2. Έξοδο από το Ευρώ και την Ευρωζώνη και θέσπιση εθνικού νομίσματος, με συνολική αναθεώρηση των όρων παραμονής μας στην Ε.Ε.. Το ΔΝΤ και η Ε.Ε. δεν βοηθούν εμάς να μην πτωχεύσουμε, αλλά τους τραπεζίτες και τις διεθνείς αγορές που κατέχουν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων. Αν η Ελλάδα κηρύξει «στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους», αυτοί θα βγουν χαμένοι!

3. Κατάργηση της Δανειακής Σύμβασης και όλων των “μνημονίων” που υπογράφει η κυβέρνηση Παπανδρέου και όλοι οι κοινοβουλευτικοί συνένοχοι, ΔΙΟΤΙ
· Υπέγραψαν παραίτηση από το δικαίωμα ασυλίας λόγω άσκησης της εθνικής κυριαρχίας «αμετάκλητα και άνευ όρων», δηλαδή η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, την περιουσία της και τον Λαό της έναντι των δανειστών της.
· Απαγορεύεται στην Ελλάδα να βρει από τρίτες χώρες, ακόμη και αν μπορούσε, τα λεφτά για αποπληρωμή χρέους. Οι δανειστές όμως, έχουν δικαίωμα να πουλήσουν τις χρεωστικές τους απαιτήσεις σε τρίτη χώρα. Μπορεί, ας πούμε, να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια !!
· Η οποιαδήποτε διαφορά, δεν εκδικάζεται από τα Ελληνικά δικαστήρια αλλά από το Ευρωπαϊκό, με βάση το Αγγλικό αποικιοκρατικό δίκαιο
· Θεσπίζει καθεστώς υποθήκευσης της δουλειάς μας, της ιδιωτικής περιουσίας μας, ακόμη και της ίδιας της ζωής μας!
· Το επιτόκιο για τα 80 δις της ευρωπαϊκής «βοήθειας» είναι 5,2% κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2% για τα επόμενα χρόνια και “+2%” τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

4. Κανένα «υπερ-νόμο» ή αναθεώρηση του Συντάγματος που θα κατοχυρώνει το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας» και την «οικονομική διακυβέρνηση», που επιδιώκει να επιβάλλει η Ε.Ε.. Σύνταγμα έχουμε και βάσει του άρθρου 120 §4 (Aκροτελεύτια διάταξη): “H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”
Βία είναι και ο οικονομικός εξαναγκασμός!
Χρειαζόμαστε μια νέα συνταγματική τάξη που να μην επιτρέπει στην όποια κυβέρνηση να καταλύει τη Δημοκρατίαανπου υε βιεφθαρμένοι κυβενρ. Ένα νέο Σύνταγμα που να κατοχυρώνει τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη και εργαζόμενου, να διασφαλίζει την λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία από κάθε εξωτερική και εσωτερική επιβουλή. Ένα τέτοιο Σύνταγμα μπορεί να γεννηθεί μόνο μέσα από μια νέα Εθνοσυνέλευση του κυρίαρχου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, που θα τον απαλλάξει από όλα τα ανομήματα των εκάστοτε κυβερνώντων που έγιναν στο όνομά του και σε βάρος του.

5. Άνοιγμα όλων των συμβάσεων του δημοσίου, και του συνόλου της ημοσιονομικής διαχείρισης, στους Έλληνες πολίτες, ώστε να γίνει πραγματική αποτίμηση των δανειακών αναγκών και του πραγματικού ύψους του δημόσιου χρέους. Έλεγχος του συνόλου των κρατικών προμηθειών και πράξεων, που έγιναν για εξοπλισμούς, για εκποίηση επιχειρήσεων και περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου. Δημοσιοποίηση και καταγγελία όλων των συμβάσεων και δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει οι εκάστοτε κυβερνήσεις στο παρασκήνιο.

6. Εθνικοποίηση των μεγάλων Τραπεζών, με πρώτη την Τράπεζα Ελλάδος , (που είναι ιδιωτική ΑΕ , με συμμετοχή μόνο κατά 8% του ελληνικού κράτους , ενώ το υπόλοιπο ανήκει σε «άγνωστους» ιδιώτες μετόχους!), για να μπορεί να ελεγχθεί η αγορά και η κίνηση των κεφαλαίων και για να αλλάξει ριζικά ο χαρακτήρας της πιστωτικής πολιτικής και της τραπεζικής πρακτικής.

7. Κανένας εθνικός χώρος ή δημόσιο και κοινωνικό αγαθό ΔΕΝ πωλείται. Η υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές , η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες ΟΥΤΕ πωλούνται, ΟΥΤΕ αποκρατικοποιούνται. 20 χρόνια αποκρατικοποιήσεων, όχι μόνο δεν μείωσαν το έλλειμμα, αλλά διόγκωσαν το χρέος. Δεν παραχωρούμε ούτε μια σπιθαμή γης, ούτε ένα εθνικό προϊόν, σε ιδιώτες. Ο δημόσιος πλούτος είναι περιουσία του λαού και Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ. Η όποια παραχώρηση δημόσιου πλούτου στα αρπαχτικά της αγοράς δεν είναι αξιοποίηση, αλλά ισοδυναμεί με ξεπούλημα. Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας γίνεται μόνο όταν εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και διατίθεται για την κοινή ωφέλεια όλων των πολιτών.

8. Παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας και υπεράσπιση του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρών και μεσαίων βιοτεχνών, εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών, με ταυτόχρονη φορολόγηση των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου.

9. Ακύρωση όλων των νόμων, υπουργικών αποφάσεων και διαταγμάτων που εξυπηρετούν το καθεστώς του μνημονίου. Ο Λαός και η Χώρα πρέπει να ανακτήσουν την κυριαρχία τους, ώστε να υπερασπιστούν τα δίκαια και τα συμφέροντά τους και να τιμωρήσουν όσους ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση

Να φύγει ΤΩΡΑ η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου και μαζί της όλο το πολιτικό προσωπικό που συνήργησε ή συμμετείχε στην υπερχρέωση της Χώρας, προς όφελος δικό τους και των τραπεζιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων που τάχτηκαν να υπηρετούν.
Οι εταίροι της ΕΕ και τα όργανα της «τρόïκας» οφείλουν να ακούσουν τη φωνή του Ελληνικού Λαού και να πάρουν πολύ σοβαρά αυτή την προειδοποίησή του:
Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να αποδεχτεί οποιαδήποτε δέσμευση στο όνομα του Ελληνικού Λαού. Δεν έχει κανενός είδους εξουσιοδότηση να διαπραγματεύεται στο όνομά του. Ο Ελληνικός Λαός θα ανατρέψει το καθεστώς που τον καταδυναστεύει και θα σπάσει τα δεσμά που του έχουν επιβληθεί.

Πρόταση πρωτοβουλίας πολιτών «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»
seisaxthia.blogspot.com

[email protected]

τηλ. 2105778180, , 6977048014

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

 1. Ανώνυμος

  Όλα αυτά ακοόυγονται βαρύγδουπα. Είναι δυστυχώς όνειρα θερινής νύχτας. Να βγούμε από το ευρω, πως; Και άντε να βγούμε από το ευρώ, και μετά τι; Η πληθωριστική δραχμή και η υποτίμηση της κάθε λίγους μήνες για να πουλήσουμε τι;;;
  Να έρθουν περισσότεροι τουρίστες με φτηνές δραχμές για να ανταγωνιστούμε τη Τουρκία, την Αίγυπτο, την Τυνησία την Ισπανία; Οι καταθέσεις πάνε περίπατο και τα λεφτά θα κάνουν περίπατό.
  Μόνη λύσή να δηλώσουμε στην Ευρώπη να μας κόψουν το χρέος κατά 35-40% και να συνεχίζουν να μας χρηνατοδοτούν. Στο κάτω κάτω ας τους εκβιάσουμε. Γιατί αν νομίζει ο εργαζόμενος στη ΔΕΗ ότι αν έρθει η δραχμή θα εργάζεται ακόμα στη ΔΕΗ με το σημερινό του μισθό είναι γελοσμένος. Είτε έρθει δραχμή είτε μεινει το ευρώ ο μισθός του μειώθηκε και θα μειωθεί και άλλο. ΄Τη δουλεια του ίσως τη χάσει είτε έτσι είτε αλλιώς. πολλοί θα χάσουν τη δουλειά τους και πρέπει να τη χάσουν στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ. Οι εργάτες πληρώνουν τη κρίση, οι δημόσιοι μονιμάδες κοραϊδεύουν τον κόσμο. Να μείνουν οι σοβαροι, οι τίμιοι οι παραγωγικοί να δουλέψουν για την παραγωγή και όχι για τον εαυτό τους. Το κράτος είναι απαραίτητο μέχρι του σημείου που να υπηρετεί τον πολίτη όχι να τον απομυζά.Οι πολιτικοί της ρεμούλας να δικαστούν όλοι και να πάνε φυλακή όσοι έκλεψαν ή πλούτισαν. Πρέπει να αποδωθεί δικαιοσύνη!!!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ
  ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟΥ
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
  ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ -ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Μήν στεναχωριέστε ο Καρατζαφέρης ο Κωλοτούμπας θα μας σώσει!!! Εχει εξαφανιστεί το τομάρι μαζί με τον τσιρίδα και δεν βγάζουν άχνα!!! Αυτοί είναι ενοχότεροι τού Πασοκ πού ψήφισε το Μνημόνιο!!! Διότι αυτοί ψηφίσανε το μνημόνιο για να καλύψουν την όποια πιθανή μειοψηφία, σε περίπτωση αρνητικής ψήφου κάποιων βουλευτών τού ΠΑΣΟΚ!! Με άλλα λόγια ψηφίσανε, για να σιγουρευτούνε ότι το μνημόνιο θα περάσει!!!!!!! Γι'αυτά λοιπόν τα ξενόδουλα καθήκια,πού ζούν ανάμεσά μας, υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι στην χώρα πού τα βλέπουν ακόμα σαν Πατριώτες και θα τούς ξαναεκλέξουν!!! Ω!!!! Τι Εθνική συμφορά!!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΛΩΝ    ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΑΤΑΠΩΤΕΣ    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *