Επιχειρηματικά παιχνίδια εις βάρος χιλιάδων πολιτών στα Μεσόγεια

Νέο κύκλο ενστάσεων ανοίγουν οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχασαν το έργο του ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου.

Την ίδια ακριβώς ώρα που οι δήμοι Κορωπίου, Παιανίας και Μαρκοπούλου με χαρά είδαν το έργο επιτέλους να μπαίνει στην τελική ευθεία προσφέροντας στους …
πολίτες τους υψηλής ποιότητας υπηρεσία, ο ΑΚΤΩΡ και η Ιντρακάτ σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν ένσταση κατά της κοινοπραξίας που το έχει αναλάβει!

Πιο συγκεκριμένα, περί τα τέλη Αυγούστου η ανάδοχος κοινοπραξία «Κλέαρχος Γ. Ρούτσης Α.Ε.-ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.-ΑΑΓΗΣ Α.Ε.». έλαβε από την περιφέρεια Αττικής προκαταβολή για να ξεκινήσει το έργο βάση χρονοδιαγράμματος. Μόνο που δυο μέρες αργότερα ένα τηλεφώνημα από την Περιφέρεια ζητούσε την επιστροφή της προκαταβολής που επι της ουσίας σήμαινε το πάγωμα του έργου!

Ως κίνηση καλής θελήσεως η κοινοπραξία επέστρεψε μέρος της προκαταβολής ξεκαθαρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα πρέπει να καταλήξουν οι διαδικασίες για να γίνει επιστροφή του συνολικού ποσού. Και όπου διαδικασίες η εξέταση της ένστασης που είχε υποβληθεί.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση αντί να περιμένει να ολοκληρωθεί η εξέταση της ένστασης και μετά να κινηθεί. «Πλησιάζοντας προς τις εκλογές η κίνηση είναι αναμενόμενη. Ποιος περίμενε άλλωστε ο Σγουρός να τα βάλει ευθέως με τον Μπόμπολα» σχολιάζε στο notioanatolika.gr γνώστης του θέματος.

Πλέον οι μέρες μετρούν αντίστροφα και εκτιμάται πως μέχρι τις 20 περίπου Σεπτέμβρη θα έχει εξεταστεί η ένσταση η οποία αναμένεται και να απορριφθεί καθώς πολλοί είναι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν αβάσιμη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το έργο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *