Ο Σαμαράς είπε “όχι” στη “γκρίζα διαφήμιση”

Στη χάραξη μιας ξεκάθαρης στρατηγικής η οποία θα εδράζεται σε θετικά μηνύματα και την προοπτική μιας καλύτερης, επόμενης Ελλάδας, κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς, που….

απέρριψε εισηγήσεις που είχαν κατατεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για “γκρίζα διαφήμιση” κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάδειξη των αρνητικών στοιχείων των θέσεων του κόμματος της Αξιωματικής Αντοπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο Αντώνης Σαμαράς, έμπειρος “παίκτης” του πολιτικού συστήματος επί δεκαετίες, έχει σαφή άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να πορευτεί στη μάχη των διπλών εκλογών του Μαϊου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και κυρώς για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου και θα σημειωθεί η ουσιαστική καταγραφή δυνάμεων, ποντάροντας στο αφήγημα μιας καλύτερης, επόμενης Ελλάδα, που εν πολλοίς εκφράζει ο ίδιος.

Έτσι, από τα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας, που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, θα απουσιάζουν τα αρνητικά μηνύματα, η λεγόμενη “γκρίζα διαφήμιση” κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που ιστορικά χρησιμοποιείται από κόμματα τα οποία αισθάνονται ότι βρίσκονται σε αδύναμη θέση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *