Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: Η “ΤΡΕΛΗ” δικαιολογία που έδωσε στον Εισαγγελέα η μαϊμού ψυχίατρος για την φάρσα

Η γυναίκα, που είναι 50 ετών οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για…
διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον η 50χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να δικαιολόγησε την πράξη της υποστηρίζοντας πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει, ώστε να τιμωρηθεί αυστηρά ο 27χρονος Βούλγαρος που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί σήμερα.

Όπως αναφέρει το in.gr, η σύλληψή της έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης, όπου παρουσιάστηκε μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της για να δηλώσει απώλεια κινητού τηλεφώνου.

Το ιστορικό

Από το βράδυ της Τρίτης, μια γυναίκα, ονόματι Μαρία Καλογεροπούλου, που συστηνόταν ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ έχει πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια λέγοντας όσα γνώριζε για το ζευγάρι και την κόρη τους. Η κυρία Καλογεροπούλου, που κανείς δεν ξέρει αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο «Ε», και την Τετάρτη το πρωί στο Mega και στον ΑΝΤ1.

Χθες, μάλιστα, κατάφερε, να αναπαραχθούν οι δηλώσεις της από όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς μιλώντας στο Mega είπε κάτι πραγματικά σοκαριστικό, ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι και το παιδί και ότι είχε εισηγηθεί τέσσερις φορές να τους πάρουν την επιμέλεια από το ζευγάρι των Βουλγάρων. Μάλιστα, δεν δίστασε να προχωρήσει και σε λεπτομέρειες για τα όσα υποτίθεται ότι είχε διαπιστώσει παρακολουθώντας το ζευγάρι, επί τρία χρόνια, όπως είπε. Μεταξύ άλλων ανέφερε πώς αυτή από την πλευρά της πρότεινε το παιδί να μείνει με τη γιαγιά του και τον παππού του στη Βουλγαρία, ότι ο πατέρας της Αννυς ήταν διπολικός και δεν έπαιρνε τα χάπια του (τα οποία αν τα έπαιρνε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, όπως είπε), ότι ο 27χρονος κακοποιούσε το παιδί σε γνώση της 24χρονης συντρόφου του και άλλα παρόμοια. Δεν δίστασε ακόμη, να επιρρίψει ευθύνες και στην εισαγγελία για αδιαφορία! «Εγώ προσωπικά είχα πάει τέσσερις φορές στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας κύριο Σκανδάλακη και είχα ζητήσει να πάρουν από αυτούς τους γονείς την επιμέλεια του παιδιού. Όμως δεν έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας με στόμφο και απολύτως φυσιολογικά δεν κίνησε καμία υποψία. Ώσπου… ήρθε και η διάψευση του ΟΚΑΝΑ, αλλά και η άγνοια της εισαγγελίας περί τέτοιων καταγγελιών. Συγκεκριμένα, ο ΟΚΑΝΑ υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ότι δεν υπάρχει στο δυναμικό του καμία Μαρία Καλογεροπούλου καθώς και ότι δεν υπάρχει φάκελος στον Οργανισμό που να αφορά τους γονείς της μικρής Αννυς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *