Ο εκπεσών Μητροπολίτης


Με τέτοιους μητροπολίτες τι να περιμένει κανείς;


Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Είναι σοβαρός ο μητροπολίτης; Μας είπε ότι τον απείλησαν τηλεφωνικά και οι αναμεταδότες έσπευσαν να μας το κάνουν γνωστό :
“Άγνωστος που υποστήριξε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή, τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, απάντησε ο…
Νεωκόρος, απ’ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και άκουσε τον άγνωστο να απειλεί εμένα προσωπικά με χυδαίες εκφράσεις τονίζοντας ότι «Θα έρθουμε και θα τα κάψουμε όλα»”.

Αυτά μάθαμε και ειλικρινά λυπούμαστε για το κατάντημα του ιεράρχη, αλλά και εκείνων που δεν παρέλειψαν να μας μεταφέρουν τα λόγια του.

Πώς αποκλείει να ήταν αυτός ο άγνωστος ένας σιωνιστής, ένας νεοεποχίτης, ένας γιεχωβάς, ένας πεντηκοστιανός ή οποιοσδήποτε άλλος βαλτός “καλοθελητής”, για να κάνει τη γνωστή μαύρη διαφήμιση κατά της Χρυσής Αυγής;

Τα θρησκευτικά ιστολόγια που δέχονται και αναδημοσιεύουν αυτές τις πληροφορίες κινούνται από δόλιες διαθέσεις. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό, είναι διότι τους έχει διαφθείρει πλήρως η νεοορθόδοξη και κακόδοξη νέα ψευτοθεολογία “του προσώπου” και του “ενάντια στη θρησκεία”. Είναι η συνεπής κατάληξη της καινοτομίας που μας ταλανίζει από το 1924. Χάσαμε την αίσθηση και τη συναίσθηση της αληθείας, αφού αποφασίσαμε να ακολουθούμε πλέον τη διπλωματική γλώσσα, ή άλλους σπουδαιοφανείς λόγιους της φιλολογικής τέχνης. Σωστά έλεγε ο Μ. Βασίλειος : “Σήμερα έγιναν όλοι τεχνολόγοι”.

http://kyprianoscy.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *