Τελευταία Νέα

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Με πρωτεργάτη την Περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου, που επανιδρύει το κράτος επιχειρηματία, τα δημόσια ΚΤΕΟ, αρχίζει η εγκαθίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και το όνειρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς, το όνειρο της
πιθανής πλειοψηφίας της Κυριακής.

Το σύστημα που έφερε τη δυστυχία και την πτώχευση όπου εφαρμόστηκε διαχρονικά επιλέγει να επαναφέρει η κα Δούρου για να ανακουφίσει τους ανήμπορους να παρακολουθήσουν την ισχύ του ευρώ πολίτες. Φυσικά είναι πολύ ευχάριστη είδηση να μην είναι υποχρεωμένος κάποιος να πληρώσει 55 ευρώ για να ελέγξει το όχημά του σε ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ, τα οποία δεν διακρίνονται εξάλλου για τον ανταγωνισμό των τιμών τους με την ανοχή του Κράτους. Όπως επίσης είναι ευχάριστο και να δουλεύει σε ένα κρατικό εργοστάσιο, να κάνει διακοπές σε ένα κρατικό θέρετρο και να ψωνίζει τελικά σε ένα κρατικό παντοπωλείο.

Δυστυχώς η κα Δούρου λησμονεί γρήγορα τις ατελείωτες ουρές για να ελέγξει κάποιος το όχημα του σε ένα δημόσιο ΚΤΕΟ, το πεντοχιλιαρικάκι στο πορτμπαγκάζ για να περάσει τον έλεγχο και τον κρατικό υπάλληλο που εμπορευόταν την ιδιότητά του ως κομισάριος του Κράτους.

Η κρατική λειτουργία μίας οικονομίας είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι επιφέρει την ανία, τη διαφθορά και την πτώχευση. Μπορεί η κα Δούρου με τον κ.Τσίπρα από Δεύτερα να επισκεφτούνε τη Ρουμανία και την Τσεχία, να συζητήσουν με τους ηλικιωμένους για να μάθουν πού οδήγησε ο κομμουνισμός τους πολίτες.

Δεν χρειάζεται και δεν αξίζουν οι Έλληνες να εξαθλιωθούν, όσο ποτέ άλλοτε μετά την κατοχή των ναζιστών Γερμανών…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *