ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ !

Δεν μπορούσε να πιστέψει τί θα τραβούσε ένα παραγωγός αγροτικών προϊόντων από την Πάτρα, που προσέλαβε αλλοδαπές γυναίκες για να τον βοηθήσουν στη δουλειά.

Οι εργασίες για την συγκομιδή σοδειάς από τα χωράφια του, στην
περιοχή του Μιντιλογλίου, ήταν απαιτητικές. Έτσι, αποφάσισε να αναζήτησει φτηνό εργατικό δυναμικό ανάμεσα σε αλλοδαπές εργάτριες γης από την Βουλγαρία.

Στις δύο γυναίκες από την Βουλγαρία τον οδήγησαν, δυο αλλοδαποί, ο ένας Αλβανικής και ο άλλος Βουλγαρικής υπηκοότητας. Σχετικοί με το συγκεκριμένο θέμα, τον πήγαν να κλείσει τη συμφωνία στην περιοχή της Ανθούπολης.
Τα δύσκολα για τον παραγωγό προέκυψαν την επόμενη ημέρα, όταν οι τρεις γυναίκες, με το που έφτασαν στο κτήμα, του ζήτησαν να αλλάξουν. Εκείνος τους έδειξε μία αποθήκη και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Είχε περάσει σχεδόν μία ώρα και οι δύο γυναίκες ήταν άφαντες. Ο αγρότης πήγε στην αποθήκη να δει τί συνέβαινε.
Έκπληκτος είδε πως όχι μόνο δεν είχαν αλλάξει αλλά ήταν ημίγυμνες προτείνοντάς του να αφήσουν την συγκομιδή και να «γλεντήσουν» αλλιώς.
Η πρόταση ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον «εργοδότη», ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από το κτήμα του.

Οι τρεις γυναίκες επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα, μόνο που τις συνόδευαν δυο άντρες βουλγαρικής υπηκοότητας οι οποίοι απαίτησαν από τον παραγωγό να τους καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ αλλιώς θα τον κατήγγειλαν πως εξανάγκασε τις τρεις γυναίκες να έρθουν σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του.
Ο άτυχος παραγωγός αφού για αρκετή ώρα δέχθηκε εκβιασμούς και απειλές υποχρεώθηκε να πληρώσει 500 ευρω και να ζητήσει και συγγνώμη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *