ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Με προκλητική και πονηρή ρητορεία ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Τσίπρας προσπάθησε σήμερα το βράδυ να παρασύρει τον εκλεγμένο από το λαό με
βουλευτικές εκλογές Πρωθυπουργό της χώρας κ.Σαμαρά στην εκτροπή του Συντάγματος της χώρας και την εγκατάλειψη των καθηκόντων του με δική του πρωτοβουλία.

Η οδύνη της πολιτικής ήττας των Ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ με το αποτυχημένο σύνθημα “σήμερα ψηφίζουμε και αύριο φεύγετε” έχει γίνει αυτοσκοπός πλέον για τους σκοτεινούς εμπνευστές των λόγων του κ.Τσίπρα ο οποίος στηριζόμενος σε έωλες και άκαιρες δημοσκοπήσεις επιχειρεί να τρομοκρατήσει πολιτικά την Κυβέρνηση για το μεγάλο διάστημα μέχρι την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι εμφανές ότι ο κ.Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει να χρεωθεί ιστορικά και πολιτικά την παρεκτροπή του Συντάγματος των Ελλήνων τον επόμενο Φεβρουάριο για το ίδιο όφελός του και δημαγωγικά προσπαθεί να δελεάσει το μέσο Έλληνα με τη βοήθεια και των όποιων ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης λαθροβιούν μέχρι τότε.

Φυσικά ο κ.Βενιζέλος ως δεινός συνταγματολόγος αντιλήφθηκε άμεσα τα συνταγματικά ατοπήματα του κ.Τσίπρα και αντεπιτέθηκε σε έναν εύκολο στόχο, “a sitting duck” που λένε και στο Τέξας που επισκέφτηκε ο κ.Τσίπρας και εμπνεύστηκε προφανώς για την αντιπολιτευτική του δράση.

Ακόμα και η αναφορά του σε Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ένα αντισυνταγματικό επινόημα ο κ.Τσίπρας εμμέσως πλην σαφώς δεν την απέρριψε και μάλλον την κράτησε για την επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών του 2016 σε περίπτωση που έρθει πρώτος ακολουθώντας την πολιτική στρατηγική του ώριμου φρούτου έτσι ώστε να μην είναι ποτέ Πρωθυπουργός και αναλάβει εξουσίες και ευθύνες.

Είναι προφανές ότι ο κ.Τσίπρας δεν μπορεί να αποτελεί εθνική λύση και είναι προφανές ότι ο χρόνος πλέον κυλά υπέρ της διάλυσής του, για αυτό και αδημονεί για την πτώση του κ.Σαμαρά με οποιαδήποτε εθνικό κόστος που του είναι αδιάφορο.

Ο κ.Τσίπρας πρέπει επιτέλους να σταματήσει να απευθύνεται στο θυμικό των Ελλήνων και να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί τα 320 δις εθνικό χρέος και τα αίτια που τα προκάλεσαν, υποθηκεύοντας το μέλλον της επόμενης γενιάς …

http://thedayaftergr.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *