Δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Η έννομη τάξη καταρρέει.

Το μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα της χώρας είναι η Δικαιοσύνη. Η απονομή της δικαιοσύνης έχει φτάσει σε τόσο οριακό σημείο που ουσιαστικά ελάχιστα απέχει από την πλήρη έλλειψη.

Οποιονδήποτε Έλληνα πολιτικό και αν ακούσετε, αλλά και οποιονδήποτε ειδικό ή ανίδεο μέσα στα ΜΜΕ, όταν βάζουν τις προτεραιότητες της ελληνικής κοινωνίας, ξεκινούν πάντα σχεδόν με την Παιδεία, συνεχίζουν με την Υγεία και πάει λέγοντας. Κανένας, μα κανένας, δεν θίγει τον τομέα Δικαιοσύνη. Και όμως είναι…..

το σοβαρότερο πρόβλημα της χώρας.

Σαφώς και η Παιδεία είναι πολύ σοβαρό αγαθό και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Όμως αφορά ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό και φυσικά δεν μπορεί να δώσει τώρα που τα χρειαζόμαστε άμεσα αποτελέσματα. Παρεμπιπτόντως, το πόσο σημασία δίνουν οι Έλληνες πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες του τόπου στην ελληνική Παιδεία και στους Έλληνες επιστήμονες, το αντιλαμβανόμαστε από το γεγονός αφενός των σπουδών των ίδιων των παιδιών τους στο εξωτερικό και αφετέρου της πρόσληψης ξένων συμβούλων στο κράτος ή ξένων διευθυντών στις επιχειρήσεις, γιατί οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τι ποιότητα επιστημόνων βγάζουμε. Αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος. Η Δικαιοσύνη όμως, πρέπει και μπορεί να διορθωθεί άμεσα, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση.

Πολλοί μιλάνε για τα προβλήματα της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη, όμως κανείς δεν μιλά για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης.

Ε! λοιπόν, η Δικαιοσύνη αποτελεί το χειρότερο πρόβλημα της καθημερινότητας του Έλληνα. Το πρόβλημα που τον γεμίζει άγχος και ανασφάλεια. Είναι ο υπ΄ αριθμόν «ένα» παράγοντας της κοινωνικής συνοχής ή αντίστοιχα της κοινωνικής διάλυσης, όπως είναι σήμερα. Όλοι οι νόμοι, το ίδιο το Σύνταγμα, οι υπουργικές αποφάσεις κ.λ.π. θα υπάρξει οπωσδήποτε η στιγμή που θα πρέπει να κριθεί η σωστή εφαρμογή τους και αυτή ακριβώς η τήρηση των νόμων είναι η δουλειά της Δικαιοσύνης. Διαφορετικά όλα τα νομοθετήματα, τα οποία στόχο έχουν την αρμονική κοινωνική συμβίωση, μένουν σε κάποια συρτάρια αραχνιασμένα. Ο πολίτης που αδικείται από την παραβίαση των νόμων από κάποιον συμπολίτη σε βάρος του, είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να δικαιωθεί. Όταν όμως εκεί δεν βρίσκει το δίκιο του, τότε τα πάντα καταρρέουν μέσα του. Τα πάντα καταρρέουν όχι μόνο στη συνείδηση του αδικηθέντος, αλλά και στη συνείδηση του παρανομούντος, αφού αυτός διαπιστώνει ότι μπορεί να παρανομεί και να μένει ατιμώρητος.

Δυστυχώς σήμερα ο πολίτης δεν μπορεί να βρει το δίκιο του. Το κόστος απονομής της Δικαιοσύνης είναι υψηλό, ο χρόνος απονομής της είναι ατελείωτος, δηλαδή υπάρχει στην ουσία αρνησιδικία, η ποιότητα των δικαστικών αποφάσεων είναι χαμηλή, οι έξωθεν παρεμβάσεις πολλές και η ψυχική φθορά που υφίσταται ο αδικημένος πολίτης, ο οποίος αισθάνεται να εμπαίζεται στην ουσία και από επάνω, είναι τεράστια. Η έννομη τάξη καταρρέει και πρέπει να το αντιληφθούμε.

Αν αυτό το πρόβλημα δεν λυθεί άμεσα, τότε καθόλου μην περιμένουμε να καλυτερεύσει η κοινωνική συνοχή και η συνολική κοινωνική απόδοση. Οδηγούμαστε αργά και σταθερά στην πλήρη κοινωνική αποσύνθεση.

Οι προτάσεις υπάρχουν, όμως και τα αντιτιθέμενα συμφέροντα έχουν πλέον γιγαντωθεί και είναι ισχυρά.

hassapis-peter.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΙΑ.
  Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.

  (Α)

  Reply
 2. Ανώνυμος

  φιλε 7.12 συμφωνω με αυτα που λες αλλα δυο πραγματα θα σου πω
  1)στο πληκτρολογιο σου εχει ενα κουμπι που γραφει Caps Lock σε παρακαλω πιεσετω
  2)αυτο το πραγμα που περασες (στα δικαστηρια)μηπως σου εγινε εμμονη(?)μην το αφησεις να σου καταστρεψει την ζωη μην προσπαθεις να αποδειξεις το αυτονοητο σε αδαης ολη ξερουμε(?)
  οτι στης στοες και σε υψηλα επιπεδα ειναι απο πισω δικαστες

  Reply
 3. Ανώνυμος

  φιλε 7.12 συμφωνω με αυτα που λες αλλα δυο πραγματα θα σου πω
  1)στο πληκτρολογιο σου εχει ενα κουμπι που γραφει Caps Lock σε παρακαλω πιεσετω
  2)αυτο το πραγμα που περασες (στα δικαστηρια)μηπως σου εγινε εμμονη(?)μην το αφησεις να σου καταστρεψει την ζωη μην προσπαθεις να αποδειξεις το αυτονοητο σε αδαης ολη ξερουμε(?)
  οτι στης στοες και σε υψηλα επιπεδα ειναι απο πισω δικαστες

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Η δικαιοσύνη είναι η κόλλα που κρατάει οργανωμένη την κοινωνία. Χωρίς την κόλλα ο κοινωνικώς ιστός καταστρέφεται.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Οι εισαγγελείς είναι οι πρώτοι προδότες, και έπονται οι πρόεδροι πρωτοδικών και εφετών που δίνουν κατευθύνσεις στα τσιράκια τους βοηθούμενοι και από παρατρεχάμενους δικηγόρους.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 6:19 ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ¨ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.
  ΑΚΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
  1. ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ( ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΛΟΓΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ)
  2. Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ) ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ
  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.
  ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 12 ΦΟΡΕΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΟΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ? ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΠΟΥΝΤΟ? ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΠΩΝΥΜΑ? ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ)!
  ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ.
  ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚ0 ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ(ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ) ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΟΘΕΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ!
  ΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ(ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑ!
  ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΟΠΩΣ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ) Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΗ ΑΙΡΕΤΟΣ- Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑ…), ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΥΛΩΝΕΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ-ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ= ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

  ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

  ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

  ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ…

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣ

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΘ' ΕΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ

  ΒΡΗΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΕΚΝΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΑΝΑ

  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ

  ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 99% ΔΙΔΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΟΘΕΪΣΤΙΚΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ Ή ΑΜΑΘΕΙΣ Ή ΒΑΛΤΟΙ

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΨΥΧΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΑΤΑΝΟΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ

  ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Ολες τις απόλυτα δίκαιες απεργιακές διεκδικήσεις των εργαζομένων τις βγάζουν παράνομες και καταχρηστικές. Μόνον τις δθκές τους παράνομες διεκδικήσεις τις βγάζουν νόμιμες και άμεσα εκτελεστές. Αμοίβονται πλουσιοπάροχα και ουδέποτε κινήθηκαν αυτεπάγγελτα παρά μόνον όταν η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έφαγε δημοσίως ένα χαστούκι. Το επάγγελμά τους είναι κλειστό και διαπλεκόμενο με την εκάστοτε εξουσία ( πολιτική ή οικονομική ). Σαν δεν ντρέπονται τα σοβαροφανή λαμόγια.

  Reply
 12. Ζησης Τσιαπατωρης

  Η Δικαιωσυνη ειναι το τελευταιο "οχυρο" μιας Δημοκρατιας…
  Οταν φυλακιζονται οι πολιτες που χρωστουν στο ΙΚΑ…και προτυπα γινονται πολιτες που εχουν λεηλατηση τη Χωρα…

  μαλλον το χασαμε…:-)

  Reply
 13. ΤΟΜΕΑΣ "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00015 ] [ 2009.03.23 15:00 ]

  ΤΟ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/23/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-23_15-00.htm

  "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00016 ] [ 2009.03.27 18:00 ]

  Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΛΕΥΚΗΣ ΦΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΕΟΡΤΗΣ "8 ΜΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/27/18-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-27_18-00.htm

  "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00017 ] [ 2009.03.29 14:00 ]

  ΣΤΙΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" ΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΟΠΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΥΛΑ ΓΚΟΪΜ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/29/14-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-29_14-00.htm

  "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00021 ] [ 2009.07.22 15:00 ]

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΕΒΩΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ / ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ / ΑΝΑΡΧΟΓΥΝΑΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ / ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/07/22/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-07-22_15-00.htm

  "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2008.07.30 16:00 ]

  ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΕΑ "ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ" ΤΗΣ WICCA ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2008/07/30/16-00/pa-sy-a_thlemaxos_2008-07-30_16-00.htm

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *