Οπλοστάσιο στο σπίτι των νταήδων που αναστάτωσαν την παραλιακή στο Ηράκλειο

Στο πλαίσιο διενεργηθέντων ελέγχων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε δραστών, οι οποίοι κατηγορούνται για αντίσταση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, συνελήφθησαν τέσσερις άλλοι ημεδαποί για παράνομη οπλοκατοχή…
Ειδικότερα, χθες (02.06.2013) τα ξημερώματα, πέντε (5) άτομα, ενώ διασκέδαζαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκάλεσαν φθορές (στο κατάστημα) μετά από φραστική αντιπαράθεση.

Στη συνέχεια κατά την εμφάνιση αστυνομικών, που προσέτρεξαν για να επιληφθούν του συμβάντος, ένα από τα άτομα αυτά, απώθησε έναν αστυνομικό βίαια, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολούθησαν συντονισμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συγκεκριμένων ατόμων, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και Μεσσαράς, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν σήμερα (03.06.2013) το πρωί σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μαλεβιζίου, τέσσερις άλλοι ημεδαποί ηλικίας 18, 23, 33 και 41 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή, διότι από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) εύχρηστο (1) πιστόλι Smith & Wesson, διαμ. 9 mm,

Ένα (1) πιστόλι,

Ένα (1) εύχρηστο πιστόλι τύπου στυλό,

Εκατόν εβδομήντα οκτώ (178) πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

Δώδεκα (12) ταχυγεμιστήρες,

Δύο (2) γεμιστήρες πιστολίων

Εκατό είκοσι ένα (121) κενά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των πέντε ατόμων συνεχίζονται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *