Συνταξιούχος οδηγός Δασαρχείου σκοτώθηκε σε τροχαίο στη βόρεια Εύβοια

60χρονος πολύτεκνος πατέρας παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο λίγο έξω από το Βουτά Ιστιαίας

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (μετά τη μία) 60χρονος συνταξιούχος υπάλληλος Δασαρχείου κάτοικος των Ροβιών Ευβοίας, ο οποίος διερχόμενος με το μηχανάκι του από την Ιστιαία με κατεύθυνση προς Ροβιές…

λίγο έξω από το χωριό Βουτάς, στη θέση «Ξεροπήγαδο», συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος Μονοκαρυάς…

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά, δυστυχώς, εξέπνευσε από εσωτερική αιμορραγία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ροβιών από το ξαφνικό θάνατο του Ν.Μ. ο οποίος ήταν γνωστός και πολύ αγαπητός στην περιοχή. Η οικογένεια και οι φίλοι του στο άκουσμα της τραγικής είδησης έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, μη πιστεύοντας το κακό που είχε συμβεί.

Συγκλονισμένος είναι και ο 78χρονος οδηγός του αγροτικού Ι.Χ. ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται από το Α.Τ. Ιστιαίας.

Γ.Π.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *