Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ του εξαφανισμένου Μπόινγκ

Η CIA δεν αποκλείει να αυτοκτόνησε ο πιλότος και να οδήγησε το Μπόινγκ σε συντριβή

Το σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal δίνει νέα τροπή στα δεδομένα. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι αμερικανοί εκτιμούν ότι……

το Μπόινγκ παρέμεινε στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες μέχρι τη στιγμή που έδωσε το τελευταίο του στίγμα.

Αυτή η είδηση κάνει το γύρω του κόσμου την ώρα που οι αρχές παραμένουν αβέβαιες ως προς το που να αναζητήσουν το αεροπλάνο το οποίο αγνοείται από το Σάββατο λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ.

Οι αμερικανικές αρχές κάνουν τώρα νέα σενάρια σχετικά με την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Οι αξιωματούχοι της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τώρα την πιθανότητα ένας από τους πιλότους ή κάποιος άλλος στο αεροσκάφος να το οδήγησε σε άγνωστη τοποθεσία, ή να το έριξε αφότου απενεργοποίησε σκόπιμα τους αναμεταδότες του στίγματός του για να αποφύγει τα ραντάρ, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αμερικανοί αξιωματούχοι ενημερώθηκαν ότι οι αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του αεροσκάφους εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο το Μπόινγκ να άλλαξε κατεύθυνση «με στόχο να χρησιμοποιηθεί αργότερα για κάποιον άλλον λόγο».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το αεροπλάνο ενδεχομένως να ταξίδεψε 3.500 επιπλέον χιλιόμετρα (2.200 μίλια) υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κι ίσως να πλησίασε την πακιστανική μεθόριο ή σε κάποιον προορισμό στον Ινδικό Ωκεανό ή στην Αραβική Θάλασσα.

Εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα για περισσότερες από πέντε ώρες βασιζόμενοι στα δεδομένα που αποστέλλονται αυτομάτως στο έδαφος από τους κινητήρες του Μπόινγκ.

Την Τρίτη, ο επικεφαλής της Ιντερπόλ δήλωσε ότι η υπηρεσία δεν θεωρεί πως η εξαφάνιση του αεροσκάφους είναι αποτέλεσμα τρομοκρατικής ενέργειας.

Η CIA δεν αποκλείει να αυτοκτόνησε ο πιλότος και να οδήγησε το Μπόινγκ σε συντριβή

Από την άλλη χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αναφέρει ότι η CΙΑ δεν αποκλείει το γεγονός ο πιλότος του αεροσκάφους να αυτοκτόνησε και να οδήγησε το αεροσκάφος σε συντριβή επί τούτου.

Οι ινδικές ένοπλες δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα σύσκεψη για να αποφασίσουν για τον τρόπο συντονισμού των επιχειρήσεών τους με τις άλλες χώρες.

Ο εκπρόσωπος των κινεζικών αρχών πολιτικής αεροπορίας δήλωσε ότι τα επιπλέοντα αντικείμενα που είχε φωτογραφίσει κινεζικός δορυφόρος δεν συνδέονται με το αγνοούμενο Μπόινγκ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *