Δεν υπάρχουν περιθώρια

Οριακό ματς για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, καθώς ενδεχόμενη απώλεια βαθμών είναι πολύ πιθανό να αφήσει πολύ πίσω από την κορυφή στη σχετική βαθμολογία των play off. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στις 18:15 (Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, ενώ προέρχονται από κακή εκκίνηση.

Πιο δύσκολη κατάσταση για τους φιλοξενούμενους που υπέστησαν βαριά ήττα (4-0) στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους, ενώ απέχουν και τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ξεκίνησε με τον δεξί, αλλά το 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς το άφησε δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει τις καλές αναμνήσεις από τα φετινά της παιχνίδια με τους Αρκάδες, καθώς έχασε με 3-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι και έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα.

Απών για τον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ, αλλά και οι Γκολάσα, Σαλπιγγίδης και Κωνσταντινίδης που δεν είχαν ελπίδες να προλάβουν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να προτιμήσει το 4-3-3 με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του από τα αριστερά προς δεξιά οι Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα και Κίτσιου. Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα στο κέντρο και στην επίθεση οι Μακ, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.

Γλύκος, Περέιρα, Μαντούρο, Κουλούρης, Πόζογλου, Σαββίδης, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος οι άλλες επιλογές.

Ο Στάικος Βεργέτης από την άλλη πάει για 4-5-1 με τον Θεοδωρόπουλο στον «άσο». Μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Λούι, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, στο κέντρο με τον Ρόλε σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά ο Μπαντιμπαγκά και ο Μάσα αριστερά, ενώ στην κορυφή θα είναι ο πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας, Χερόνιμο Μπαράλες.

Μαζί του ο 38χρονος τεχνικός έχει και τους Μπαντή, Σανκαρέ, Αλόκο, Τσοκάνη, Κορμπέλη, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντεθ και Πάρα. Όχι όμως και τους Γιαννιώτα (τιμωρημένος), Τορμένα, Κιτοκό (τραυματίες).

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *