Σάλος στην Χίο για οικονομικό σκάνδαλο με ασφαλίστρια και χρήματα των πελατών της

Τι απαντά η εταιρία που συνεργαζόταν η ασφαλίστρια

Προσήλθε αυθόρμητα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το βράδυ της Πέμπτης η 55χρονη ασφαλίστρια για να δώσει εξηγήσεις για το οικονομικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στην….
διαδικτυακή σελίδα chiosnews.com
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «Χθες από το πρωί, δεκάδες ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια για να αναζητήσουν τόσο την ίδια αλλά και την τύχη των χρημάτων που της είχν εμπιστευτεί σε διάφορα επενδυτικά προγράμματα.
Μάλιστα μέχρι χθες το απόγευμα είχαν υποβληθεί 3 μηνύσεις και είχαν γίνει 42 καταγγελίες στην Αστυνομία, με τα χρήματα που φέρεται να είχαν δοθεί για επένδυση να φθάνουν τα 3.5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ.
Εν τω μεταξύ χθες η ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN, συνεργάτης της οποίας ήταν η 55χρονη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η INTERAMERICAN ενημερώνει ότι περιήλθαν σε γνώση της παράπονα ιδιωτών σε σχέση με συναλλαγές που αυτοί πραγματοποίησαν με την κα Ελ. Α., πρώην συνεργαζόμενη με την Εταιρεία ασφαλιστική σύμβουλο. Κατόπιν αυτού η Εταιρεία, στο πλαίσιο της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής που ακολουθεί και ανεξάρτητα από το βάσιμο ή όχι των παραπόνων, διέκοψε ήδη τη συνεργασία με την κα Α. και διερευνά με προσοχή το περιεχόμενο των παραπόνων κατά περίπτωση. Τονίζεται ότι, εφόσον διακριβωθεί πως θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο η Εταιρεία από την ανάμειξη του ονόματός της σε συναλλαγές που δεν την αφορούν, θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.
(σημείωση chiosnews.com: η εταιρεία αναφέρει το όνομα της ασφαλίστριας)

http://www.asfalisinet.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *