Ο Τσίπρας ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων

Ενισχύει την πολιτική και οργανωτική προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου η Κουμουνδούρου, με στόχο να είναι απολύτως έτοιμη λίγους μήνες πριν ανοίξουν οι κάλπες…

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών.

Οι ζυμώσεις ωστόσο κι οι επαφές συνεχίζονται καθώς δεν έχουν «κλειδώσει» μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι σε νευραλγικές περιοχές, όπως οι μεγάλοι δήμοι της χώρας.

Μέχρι αργά το βράδυ χθες για την περιφέρεια Αττικής έπαιζε δυνατά το όνομα της Σοφίας Σακοράφα, όπως δυνατά για το δήμο Πειραιά παίζει και το όνομα του Θοδωρή Δρίτσα.

Για το δήμο Αθηναίων ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είχε χθες και δεύτερο γύρο επαφών με τον Θάνο Μικρούτσικο, αλλά φαίνεται πως ο ίδιος αρνείται . Παράλληλα, υπάρχουν ενστάσεις και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη να υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον στους μεγάλους δήμους πρέπει να επιλεχθεί κομματικό στέλεχος για υποψήφιος.

Κομματικές οργανώσεις, πάντως, προτείνουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει αποκλείσει κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ άλλες οργανώσεις έχουν προτείνει την επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ελένη Πορτάλιου.

newsbomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *