Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑΜΕΙΑ

Ρεσιτάλ μακιαβελισμού από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. Με αιχμή τον λαοφιλή της μεταπολίτευσης, τον “Κανένα” και ένα non paper του “Κανενός”, καταγράφει με αποφασιστικότητα την επόμενη ημέρα της όποιας Ελλάδας απομείνει τελικά…

100 ημέρες χρειάστηκαν για να ξύσουμε περήφανα τον πάτο της εθνικής κρατικής οικονομίας μας, να γδάρουμε τα βράχια και να διατρανώσουμε στην παγκόσμια ανόητη κοινωνία ότι αυτοί έχουν την ευθύνη μας και εμείς την εξουσία να τους αγνοούμε, διά της εκλεγμένης Κυβέρνησής μας και με τα λεφτά τους φυσικά.

Το εθνικό δόγμα της υπεράσπισης της ανώνυμης ανώτατης σύνταξης, της αδιαφάνειας στις προμήθειες, του πλιάτσικου του δημόσιου πλούτου, του ηλεκτρολόγου με τα 43 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις και του Κράτους – Παρακράτους συνολικά είναι η διακομματική κόκκινη γραμμή που βαδίζει απαρέγκλιτα και ο νέος Πρωθυπουργός μας, δικαιώνοντας ότι αποτελεί και αυτός απλά μία αλλαγή στο ημίχρονο των κουρασμένων προκατόχων του.

Με την Ελλάδα απομονωμένη και την αναζήτηση επιτέλους ενός Υπουργού χωρίς καταθέσεις στις τράπεζες του Εξωτερικού για να μας εμπνεύσει, το φινάλε του αγώνα δεν μπορεί να είναι νικηφόρο. Ούτε καν ισόπαλο. Ακόμα και αν ως νίκη προσδιορίζονται τα συσσίτια του Εφραίμ και τα εθνικοποιημένα σουπερμάρκετ που θα μοιράζουν περήφανα φασόλια, η φύση θα ανατρέψει νομοτελειακά κάθε ανώμαλη προβολή της στην Ελλάδα.

Το “Κράτος Αδίκου” λόγω αρνησιδικίας που πιστοποίησε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, το Κράτος όπου οι ανώτατοι πολιτειακοί και πνευματικοί θεσμοί του φωτογραφίζονται ανελλιπώς, διαχρονικώς και ξεδιάντροπα με μέλη εγκληματικών οργανώσεων, το Κράτος εργαλείο στα χέρια του Αρχηγού του Παρακράτους καθώς και η ατολμία ακόμα και του φέρελπι κ.Θεοδωράκη να ομολογήσει την εκτέλεσή του ως μόνη λύση αναβάλλει την κάθαρση της κοινωνίας μας.

Μία κάθαρση που αν δεν λάβει χώρα δεν θα έρθει ποτέ η σωτηρία από εμάς. Μία εκτέλεση όμως που θα γίνει αναπόφευκτα καθώς χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρώπη.

Οι συμπαθείς Μιζοτσολιάδες με μπροστάρη τον ανεπανάληπτο υπουργό Παραπλάνησης και Ελέγχου του νου, της συμφωνίας της ασυμφωνίας ως άλλος “Μπετόβεν” και κάτω από την ιστορική ρήση “Το Κράτος είμαι Εγώ” ετοιμάζουν την μπουγάδα των ελβετικών καταθέσεων τους, με ένα 10%-15% με το ζόρι για λευκαντικό.

Μιζοτσολιάδες που θεωρούν την κυριαρχία τους απαραίτητη για την ύπαρξη του νεοελληνικού Κράτους ειδάλλως εξαγοράζουν τη διάλυσή του με το non paper του Κανενός, που τόσοι λάτρεψαν και σε τέτοιο βαθμό που μετέτρεψαν τη χώρα μας πια σε “Καμία” χώρα.

Επειδή όλοι ξέρουμε πώς βάφονται τα αυγά και πώς δεν βάφονται, είναι καλό να σταματήσουμε το συντομότερο τον εκμαυλισμό της πολιτικής ως καβαλάρηδες της εξουσίας και σύριζα της ανευθυνότητας.

Για τον απλούστατο λόγο ότι ο λογαριασμός θα έρθει είτε το θέλουμε είτε όχι και η φύση θα αναζητήσει σύντομα τους νέους “Έξι” για να καθαρισθεί και να αναγεννηθεί επιτέλους η Ελλάδα “εντός, εκτός και επί τα αυτά” μέσα στην Ευρώπη, χωρίς απορρυπαντικό και λευκαντικό, φυσικά.

Ας μην ονειροπολούμε έναν εφιάλτη μάταια. Δεν θα ξανάρθει ποτέ και δεν είναι σοφό ως έθνος να συμπλέουμε με τους ηττημένους που προσπαθούν να μας βουλιάξουν.

Να είναι καταραμένοι αυτοί, αν…

thedayafter.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *