Κινδυνεύει η παραγωγή τσίπουρου από την έλλειψη πρώτων υλών.

Ανέκαθεν οι Μεσόγειοι χρησιμοποιούσαν τα υποπροϊόντα από το πάτημα των σταφυλιών για την παραγωγή κρασιού, -όπως…

τα κουκούτσια κοτσάνια και φλούδες – για να δημιουργούν ένα παραπλήσιο προϊόν. Το γνωστότατο τσιπουράκι.
Τα τελευταία χρόνια όμως στο εξωτερικό,η βιομηχανία παραγωγής “απομιμήσεων” ελαιόλαδου, ανακάλυψε μια νέα χρήση για τα κουκούτσια των σταφυλιών (Grapeseeds).
Με την κλασσική μέθοδο χρήσης επικίνδυνων χημικών-διαλυτών που τους επιτρέπει να βγάζουν από την μύγα ξύγκι, κι από κάθε σπόρο το λάδι του, βλέπουμε στα ράφια κοκτέιλς λαδιών, που (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων με συνείδηση, προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.
Για το …
περίφημο CANOLA-κραμβέλαιο-Βιοντήζελ, έχουμε αναφερθεί αρκετά (κι όποιος δεν έχει βάλει μυαλό, είναι άξιος της…υγείας του).
Στην “εκρηκτική” σύνθεση τώρα προστέθηκε το “GrapeSeed Oil”, η σταφυλο-κουκουτσόλαδο, που ξαφνικά η βιομηχανία ανακάλυψε ότι έχει κι αυτό “οφέλη”!!! παρόμοια με αυτά που προσφέρει το γενετικά τροποποιημένο λάδι που βγάζουν τα “σπόρια του Βιασμού”η Rapeseed oil όπως είναι γνωστό το στα αγγλικά το κραμβέλαιο.
Και το γνωστό κόλπο.
Για να πείσουν τους καχύποπτους καταναλωτές, προσθέτουν στο μείγμα και μια κουταλιά ελαιόλαδο, γιατί από μόνα τους τα βρωμοσπορέλαια, μετά την χημική κατεργασία τους, βγαίνουν άχρωμα και άοσμα, και κανείς δεν θα τα άγγιζε.
Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά?
Γιατί αυτό το νέο διατροφικό “τερατούργημα” θα το δείτε σύντομα και στα ράφια των Ελληνικών Σουπερμάρκετ ( αν δεν το έχετε ήδη καταναλώσει εν αγνοία σας χάρις στην ανυπαρξία ελέγχων βλ.ΕΦΕΤ).
Και οι παρενέργειες στην παραγωγή του τσίπουρου, θα είναι το λιγότερο ΚΑΚΟ…

euro-crimes.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *