Άγριες αποδοκιμασίες στο βουλευτή και πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη στα Τρίκαλα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΤΉ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΊΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΊΚΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΩΤΉΡΗ ΧΑΤΖΗΓΆΚΗ ΞΈΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΒΡΙΣΙΈΣ ΚΑΙ ΆΓΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΊΕΣ.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε στο ύψος του ταχυδρομείου, όπου ο κ. Χατζηγάκης εμφανίστηκε πρώτος από τους πολιτικούς «πληρώνοντας» την…..
οργή του κόσμου για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

«Δεν ντρέπεσαι,
κατέστρεψες την χώρα και τολμάς και έρχεσαι και στον Επιτάφιο» μία από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησαν τα άτομα που έβαλαν στο «στόχαστρο» τον κ. Χατζηγάκη.

Οι παρευρισκόμενοι επίσημοι έδειξαν να τα χάνουν, παρόλο που από το πρωί υπήρξαν ανάλογες αποδοκιμασίες και στην οδό Ασκληπιού και γενικότερα κλίμα εχθρικό για τους Βουλευτές.

Με πολιτικούς που επικοινώνησε το trikalanews.gr και που ήταν παρόντες στην φραστική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Χατζηγάκης, εξέφρασαν τους φόβους τους για την κατάσταση που επικρατεί, μη κρύβοντας την ανησυχία τους ότι μπορεί να υπάρξουν σοβαρότερα επεισόδια.

trikalanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Φίλε 10.59, δεν λέει για τον Χατζηδάκη που ξεπούλησε την Ολυμπιακή και τις έφαγε. Για τον Χατζηγάκη τον γέρο που ήταν υπουργός γεωργίας λέει.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *