Τελευταία Νέα

Νέα φασιστική προβοκάτσια κατά του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π.Κωνσταντίνου

ANTAΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Νέα φασιστική προβοκάτσια κατά του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π.Κωνσταντίνου
Τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας της Πέμπτη 10 Οκτώβρη επέλεξε να χτυπήσει η «επιτροπή κατοίκων» Αγίου Παντελεήμονα…

Προκλητική και ανοιχτά φασιστικής έμπνευσης «επιστολή» που καταφέρετε χυδαία και απειλητικά κατά του δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρου Κωνσταντίνου, υψηλά ιεραρχημένου στόχου της Χρυσής Αυγής και των αποχωρησάντων φασιστοειδών των ΑΜΕ, απέστειλε η γνωστή για τις ρατσιστικές εκστρατείες μίσους κατά των μεταναστών και της αριστεράς αυτοαποκαλούμενη «επιτροπή κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα».

Μάλιστα, κατά τα φασιστικά πρότυπα, χωρίς να την έχει εκλέξει κανένα δημοκρατικό σώμα, παριστάνει ότι εκφράζει όλους τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ενώ αποτελεί οικτρή μειοψηφία στη περιοχή!

Δεν έχει κατανοήσει η συγκεκριμένη «επιτροπή» ότι δεν βρισκόμαστε σε χουντικό καθεστώς, αυτό ανατράπηκε πριν από σαράντα χρόνια με την εξέγερση του Πολυτεχνείου, για να απαιτεί από εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της αριστεράς να υπογράψει δήλωση μετανοίας για τις απόψεις του και νομιμοφροσύνης. Αυτά έχουν τελειώσει!

Δεν δέχομαι υποδείξεις ήθους από ρατσιστές που έκλεισαν τα μάτια τους στα μαχαιρώματα στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής και συμμετείχαν σε επιθέσεις κατά εκδηλώσεων της αριστεράς.

Κάποιοι ονειρεύονταν ότι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και του επίτιμου μέλους της «επιτροπής κατοίκων» κυρίας Θ.Σκορδέλη θα εκκαθάριζαν το τόπο από αριστερούς και μετανάστες όπως το αποπειράθηκε το τάγμα εφόδου της Νίκαιας στο Πέραμα και το Κερατσίνι. Άνοιξαν τις γραμμές των εκδηλώσεων τους στον Άγιο Παντελεήμονα στους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγή που χάρασσαν αγκυλωτούς και δήλωναν ανοιχτά ότι θα εκκαθάριζαν το τόπο από τα «αριστερά μιάσματα και τους μετανάστες». Ας επισκεφθούν τους στους δολοφόνους νεοναζί στον Κορυδαλλό.

Πρόκειται για την επιτροπή που κατήγγειλε το δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση του να στηρίξει την κινητοποίηση 19 Γενάρη, Αθήνα πόλη αντιφασιστική και τελειώνοντας χαρακτήριζε την δολοφονία του Σαχάτ Λουκμάν από χρυσαυγίτες ως εξής: «Το θλιβερό ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ γεγονός της 17ης Ιανουαρίου δεν σας δικαιώνει, πρώτον, διότι ΚΑΘΕ πράξη που στρέφεται εναντίον αλλοδαπών δεν είναι ρατσιστική και, δεύτερον, θα πρέπει να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την τακτική σας.»

Η επιτροπή κατοίκων ανέλαβε εργολαβικά από την εποχή της Θ.Σκορδέλη τη στοχοποίηση μου με δεκάδες επιθέσεις .

Η χυδαία αυτή επίθεση είναι ευθυγραμμισμένη τόσο με την απόπειρα της κυβέρνησης και του Δένδια να ποινικοποιήσουν τη δράση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή με τις τρεις διώξεις σε βάρος μου σε συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, όσο και με τις απειλές των φασιστοειδών με αναγραφή απειλητικών συνθημάτων κατά της ζωής μου.

Ενοχλεί τους φασίστες και τους ρατσιστές κάθε είδους ότι το αντιφασιστικό κίνημα έστειλε τους Μιχαλολιάκους στη φυλακή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της εγκληματικής συμμορίας.

Ναι, χρειάζεται το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση για τις φασιστικές προκλήσεις, το γεγονός ότι ο φυλακισμένος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός εγκληματική ς οργάνωσης» είναι ο ιδρυτής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Δεν ξεχνάμε ότι χαιρέτησε ναζιστικά στο δημοτικό συμβούλιο. Ήταν σταθερά συνοδευόμενος για μεγάλο διάστημα από το Λαγό, καθοδηγητή του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.

Ναι, χρειάζεται να καταγγείλει τις διώξεις κατά του δημοτικού συμβούλου Π.Κωνσταντίνου που έχουν στόχο να φιμώσουν το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα, κάτι που ε΄χουν κανει δεκάδες συνδικάτα και τα δημοτικά συμβούλια της Ν.Ιωνίας και Αγίων Αναργύρων.

Χρειάζεται να πάρει θέση για να ανοίξει η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα για να θυμηθούμε το μεγαλύτερο ρατσιστικό έγκλημα της επιτροπής κατοίκων για το οποίο άλλωστε πρέπει να λογοδοτήσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *