Η ώρα της πληρωμής έφτασε

Γράφει ο Ν Βράχος

Δεν μας άρεσε το λογικό και βιώσιμο πρόγραμμα του Γ. Παπανδρέου και αποφασίσαμε να τον εξοστρακίσουμε και αυτόν και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Δεν μας άρεσε να….
πληρώσουν αυτοί που έχουν και αυτοί που πρέπει, αυτοί που ουσιαστικά θα πλήρωναν με τις αλλαγές του Πασοκ, αλλά ‘’αναθέσαμε’’ στον Σαμαρά και στον ΒΒ να τους..μαλώσει.

Μα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος , είτε ..ιδεολογικά , είτε σαν σύζυγος μεγαλοβιομηχάνου (ΚΥΚΝΟΣ) ο ένας, και σύζυγος της μεγαλοβιομηχάνου (ΠΥΡΑΜΙΣ) ο άλλος, θα προστάτευαν τα συμφέροντά τους. Εξ άλλου αυτό ήταν γνωστό. Είδατε τι έγινε με όσους ‘’έβγαλαν’’ χρήματα στο εξωτερικό. Ούτε γάτα ,ούτε ζημιά και τα ‘’φόρτωσαν’’ και στον Παπακωνσταντίνου.

Τώρα τρία χρόνια μετά, και αφού η οικονομική μας κατάσταση χειροτέρευσε τρομακτικά. Τρία χρόνια μετά και ενώ η αιτία του κακού..ήταν ο Γ. Παπανδρέου, αναπολούμε τα πρώτα οικονομικά μέτρα του και αναρωτιόμαστε. Δεν ήξεραν όλοι οι πολιτικοί καιροσκόποι και τυχοδιώκτες την πραγματική κατάσταση; Τότε γιατί κατέβασαν την Ελλάδα σε γενική απεργία και ανεργία; Γιατί διέλυσαν τον οικονομικό μας ιστό και μας οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή; Γιατί οδήγησαν τους εργαζόμενους στην απόγνωση και την Ελλάδα στη Γενοκτονία;

Είναι ακόμη άγνωστο το μέγεθος της επιβάρυνσης της οικονομίας μας από την τραγελαφική εθνική τραγωδία της ‘’περέμβασης’’ της νέας ..εθνοσωτηρίου αποστολής των γνωστών θεατρώνων της διαπλοκής. Είναι όμως απολύτως βέβαιο ότι συνέτεινε τα μέγιστα στην καταθλιπτική πορεία αυτού του λαού.

Το πόσο θα ‘’πληρώσουμε’’ την εγκληματική προσπάθεια του Σαμαρά , του Βενιζέλου, του Τσίπρα και των λοιπών .. υπολειμμάτων, θα φανεί ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ, μόλις παραλάβουμε τα πρώτα εκκαθαριστικά της εφορείας και τα έντυπα με τους επί πλέον φόρους, για την ακίνητη περιουσία. Οι μεγάλοι, ζουν κάτω από ‘’ειδικό καθεστώς’’ πατριδοκαπηλίας και ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ! Δεν πληρώνουν φόρο γιατί ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ από το σύστημα.
Έτσι φανταστείτε τι βρώμικο πόλεμο κάνανε στο Γιώργο Παπανδρέου, όταν αντελήφθησαν ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί και οι τραπεζίτες. Σε εμάς όμως αρέσει ο ..μαζοχισμός φαίνεται, αφού ‘’προτιμάμε’’ να πληρώνουμε εμείς αντί για αυτούς;

Τώρα θα αντιληφθείτε πόσο ΛΑΘΟΣ κάνατε που ‘’διώξατε’’ τον Γιώργο και επί πλέον ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ και την Ελλάδα. Σύντομα έρχεται η ώρα που θα νιώσουμε όλοι πόσο κακό κάναμε στα παιδιά μας ‘’ψάχνοντας’’ την …ΣΩΤΗΡΙΑ των 18 !!! …προγραμμάτων του Αντώνη και την ξεφούσκωτη …ρεζέρβα του Βαγγελάκη .

Τότε που η πατρίδα μας ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ! και όχι στους Έλληνες.
Και μη ψάχνετε για ενόχους και εξιλαστήρια θύματα.
Ο καθρέφτης είναι αμείλικτος !!!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *