Ο φωτισμός στο δρόμο έξω από το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης

Καλημέρα σας κύριε Δήμαρχε του Παλαιού Φαλήρου. Καλημέρας σας κ. Χατζηδάκη. Έχω επισκεφθεί πολλές φορές τον υπέροχο Δήμο σας. Σας ζηλεύω γιατί έχετε δίπλα σας αυτό το υπέροχο δημιούργημα τη Μαρίνα του Φλοίσβου με τα υπέροχα μαγαζιά, το πράσινο και τους πεζοδρόμους για περπάτημα δίπλα στο κύμα…

Χθες βράδυ, υποκύπτοντας στις διαταγές της οικογένειά μου, πήγαμε στη Μαρίνα για να θαυμάσουμε το φεγγάρι και να περπατήσουμε. Το αυτοκίνητο ( λόγω πολυκοσμίας ) το παρκάραμε στο τεράστιο Πάρκιγκ , που είναι δίπλα στο κλειστό του ΤΑΕ KWON DO και σε 8-10 λεπτά βρεθήκαμε στη Μαρίνα. 
Στην επιστροφή κατά τις 12 το βράδυ από τον παραλιακό δρόμο , εκεί που βρίσκεται το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης με το Θωρηκτό Αβέρωφ και τα λοιπά πλοία, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να δώσουμε μάχη για να περάσουμε με 5-6 μεγαλόσωμα σκυλιά που είχαν πάρει στο στόμα τους από μία σακούλα απορριμμάτων ( είχαν βγάλει ένα λόφο από σακούλες τα μικρά πλοία που εκτελούν ημερήσιες κρουαζιέρες στον Σαρωνικό) και την περιέφεραν σαν λάφυρο στο δρόμο. 
Επί πλέον σε μία διαδρομή 1 χιλιομέτρου περίπου, δεν υπήρχε ούτε μια λάμπα που να λειτουργεί στις κολόνες ηλεκτροφωτισμού ( να είναι καλά η επιστήμη με τα φωτιζόμενα κινητά τηλέφωνα και η πανσέληνος). 
Κύριε Δήμαρχε μαζί με την οικογένειά μου μάχη για να φθάσουν στο πάρκιγκ έδωσαν και δεκάδες άλλες οικογένειες και παρέες , αφού στο σημείο αυτό σταθμεύουν εκατοντάδες οχήματα. Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να αλλάζουμε τις λάμπες συχνά και να βάλουμε 2-3 κάδους απορριμμάτων παραπάνω σε ένα τόσο υπέροχο και τουριστικό σημείο….. 
Καλημέρα σας κύριε Δήμαρχε….. 
ΜΠ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *