Θα μας γδάρουνε ζωντανούς!

Του Άγη Βερούτη
Αυτό που πραγματικά με εντυπωσιάζει, είναι η πλήρης απουσία εκπροσώπησης της παραγωγικής μεσαίας τάξης, σε οποιαδήποτε έκφανση εξουσίας ή πολιτικής παράταξης.
Ενώ επαγγελματικές ή μη ομάδες, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι δημοσιογράφοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι γιατροί, οι τραπεζικοί, οι εκπαιδευτικοί, οι μικρασιάτες, και πλείστες συντεχνίες…

αλλά και η εργατική τάξη, και φυσικά η οικονομική ελίτ, έχουν εξασφαλίσει εκπροσώπηση των συμφερόντων τους στις εξουσίες, η μεσαία τάξη λάμπει δια της απουσίας εκπροσώπησης.

Σκεπτόμενος γιατί συμβαίνει αυτό στη χώρα μας, κατέληξα ότι η απουσία εκπροσώπησης της μεσαίας τάξης ήταν πρωταρχική αιτία του εκτροχιασμού της οικονομίας μας στο Κραχ που βιώνουμε, και επίσης ήταν η απαραίτητη προϋπόθεση της υπέρ της δικαιούμενης ευημερίας των υπολοίπων, που αναφέρω ενδεικτικά πιο πάνω.

Με λίγα λόγια, όσο η μεσαία παραγωγική τάξη δεν εκπροσωπείται ούτε καν από τα ίδια τα συνδικαλιστικά της όργανα, τόσο οι υπόλοιποι θα ευημερούν σε κόστος της.

Καλή αντάμωση εκεί που υπόσχονται πως θα μας γδάρουνε ζωντανούς οι εκδοροσφαγείς συντρόφοι. Πλησιάζει ο καιρός.

Καληνύχτα.

http://logia-starata.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *