Στο χορό των εκλογών μπαίνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι (βίντεο)

Εφτά μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και ήδη όσοι ενδιαφέρονται για τους δημοτικούς θώκους ξεκινούν την προεκλογική τους εκστρατεία…

Στον δήμο Δέλτα μπορεί τα πράγματα στην παράταξη που διοικεί τον δήμο να είναι θολά, όμως υπάρχουν πολίτες που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αρ. Καράμπας: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα
«Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου. Να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Δέλτα» δήλωσε στην Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση ο επιχειρηματίας στη ΒΙΠΕ Σίνδου Άρης Καράμπας.

«Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ταμπέλες, ούτε τα κόμματα. Με ενδιαφέρει να βάλω όλες μου τις δυνάμεις να μπορέσει να πάρει ο δήμος την αίγλη που του αξίζει» σημειώνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες στην ίδια εκπομπή ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος ερωτώμενος για το αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον δήμο Δέλτα απάντησε μεταξύ άλλων “θα κάνω τα πάντα για τον δικό μου τον δήμο, θα κάνω τα πάντα για τους δικούς μου ανθρώπους, Από όποιο πόστο μου ζητηθεί θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *