Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στ.Κασαπίδης

Εξακολουθεί να φυλλορροεί η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ. Ένα ακόμα μέλος της, ο Στέφανος Κασαπίδης, αποχώρησε από το κόμμα, ενώ βρίσκεται σε επαφή με τους επίσης αποχωρήσαντες Ανδρέα Νεφελούδη και Στέφανο Μπαγεώργο, που
χαράσσουν πλέον τη δική τους πορεία.

 Την απόφασή του να αποχωρήσει, γνωστοποίησε στον πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με μία λιτή επιστολή του με χθεσινή ημερομηνία.

 Αναφερόμενος εκεί, στην πολιτική της ΔΗΜΑΡ, υποστηρίζει ότι «κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική», κάνοντας λόγο για «υποχωρήσεις και αναιρέσεις» από την πολιτική ατζέντα του κόμματος, που αλλοιώνουν και το αρχικό του στίγμα.

 «Δυστυχώς, τα βήματα που γίνονται, δεν είναι αναστρέψιμα», σημειώνει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αποχωρώντας από τη ΔΗΜΑΡ δεν θα σταματήσει να είναι πολιτικά ενεργός, στην προσπάθεια για «μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση».

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, άλλωστε, ο κ.Κασαπίδης (που από τον Ιούλιο είχε παραιτηθεί από γραμματέας της Επιτροπής Πόλης Πειραιά, παραμένοντας όμως τότε στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ) βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τους Ανδρέα Νεφελούδη, Στέφανο Μπαγεώργο και άλλα στελέχη του χώρου, που ήδη οργανώνουν τον τρόπο παρέμβασής τους στην πολιτική ζωή του τόπου, μέσα από νέο φορέα.

euro2day.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *