ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ,ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ! ! !

Βλέποντας  πλάνα από την ελληνική  βουλή αναρωτιόμουν αν ήταν αυτός ο Μειμαράκης ο πρώην πρόεδρος της βουλής με το λαϊκό ντύσιμο.

Το ίδιο και για τον Μπένυ αλλά τον κατάλαβα από το πάχος.

Και οι δυο για πρώτη φορά μετά από
χρόνια είχαν ένα κοινό.

Φώναζαν και προειδοποιούσαν για πραξικοπηματικές πρωτοβουλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και  για αντισυνταγματικότητα των θεσμών.

Ο Μπένυ και ο Μειμαράκης ,ναι, αλήθεια σας λέω.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο ,όταν λέμε ότι έπρεπε να είχαν (κρεμαστεί) 5-6 άτομα δεν θα ήταν άδικο.

Ο μεγάλος συνταγματολόγος Μπένυ ωρυόταν  για αντισυνταγματικότητα όταν  2,5 χρόνια γάμησε στην κυριολεξία όλο το σύνταγμα και μαζί με την ποντικομαμή  πρόεδρο  υποβάθμισαν το κοινοβούλιο, σε βαθμό κατάργησης. Νομοθετούσε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μεταφράζοντας τις απαιτήσεις της τρόικας και των δανειστών, τις οποίες διαβίβαζε στους βουλευτές στο παραπέντε, υποχρεώνοντάς τους να τις ψηφίζουν με την απειλή της διαγραφής. Κυβερνούσε με κατεπείγοντα και άσχετες τροπολογίες, ενώ ο πρωθυπουργός ήταν εξαφανισμένος και εμφανιζόταν μόνον στον προϋπολογισμό! Ουδέποτε πρωθυπουργός είχε απαξιώσει σε τέτοιο βαθμό το κοινοβούλιο. Επιπλέον, διέκοψε κάθε επαφή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πράγμα επίσης πρωτοφανές.

Και ας πάμε στα κανάλια ,άλλα κάρα με πατάτες.

Ξέραμε ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας  .

Σαν πηγή χρηματοδότησης περιμένουμε 1,9 δισ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων που διακατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ελλάδα ζητά να της επιστραφούν. Αντίστοιχα η κυβέρνηση επιμένει στο αίτημα της για αύξηση του ορίου έκδοσης εντόκων γραμματίων πέραν των 15 δισ. ευρώ, που αυτή τη στιγμή έχει εγκρίνει η ΕΚΤ.

Βγαίνει η κάθε καρακαιδόνα στα κανάλια και κάθε παππάρας και κινδυνολογούν.

που θα τα βρουν ;

δεν φτάνουν .

έχουμε να πληρώσουμε αυτό ,εκείνο .

γιατί δεν είναι μέσα ο ΕΝΦΙΑ ;

έκλασε ο  Λαφαζάνης ;

τι δήλωσε Γλέζος;

Κλείσε τα γαμημένα ,αυτά κατέστρεψαν την ελληνική κοινωνία.

Αυτά δεν είναι που ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις ;

Τι καλό έχουν προσφέρει ;

Τα φίδια πρέπει να τα πατάς στο κεφάλι ΑΛΕΞΗ γιατί αν αφήσεις και περάσει χρόνος θα σηκώσουν το κεφάλι και θα σε δαγκώσουν.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

ΚΩΣΤΑΣ Β.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *