Η μάχη των “αιωνίων” για την πρώτη κούπα

Η πρώτη κούπα της χρονιάς στο μπάσκετ, κρίνεται σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό του Ελληνικού. Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού σε μια μάχη που
πολύ θα θέλαμε να μοιάσει σε κάτι από εκείνες του ισπανικού κυπέλλου.

 Είναι μια επανάληψη των τελευταίων έξι ετών με τους ερυθρόλευκους και τους πράσινους να δίνουν ραντεβού στο Ελληνικό.

Μια αναμέτρηση που δε μπορείς να βαρεθείς ποτέ, γιατί πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

 Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί να… τριτώσει το καλό φέτος επί του αιώνιου αντιπάλου του. Οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα, που του έχουν δώσει μεγάλο αέρα και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, θα είναι οδηγός από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και για το αποψινό παιχνίδι.

Ο Έλληνας κόουτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Πέρο Άντιτς, που έλειψε από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ίκαρο για να ξεκουραστεί. Φυσικά και στον Πειραιά γνωρίζουν ότι ένας τελικός δεν έχει καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος και περιμένουν την αντίδραση του… πληγωμένου θηρίου.

 Από την άλλη πλευρά οι σκέψεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν διαφέρουν και πολύ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στην κατοχή του τη μοναδική κούπα που κατέκτησε πέρυσι. Μυστικά δεν υπάρχουν, όμως θα πρέπει να βρεθεί λύση στο σκοράρισμα.

Οι αναμενόμενες βοήθειες στον Διαμαντίδη από Ούκιτς (κυρίως), Μπανκς και Μπράμος δεν ήρθαν στο δευτεριάτικο ματς και ο Αργύρης Πεδουλάκης καταστρώνει τα πλάνα του για να αλλάξει αυτό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας στέλνοντας το μήνυμα για νίκη.

 Πηγή: pamesports.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *