Η Χρυσή Αυγή στη Νίκαια λέει πως δεν έβαλε λουκέτο και απειλεί: «Ο εφιάλτης θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες»

Στην αντεπίθεση περνάει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και με ανακοίνωση της υποστηρίζει πως δεν έβαλε ποτέ λουκέτο στα γραφεία της κατηγορώντας μάλιστα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι συκοφαντούν και δυσφημίζουν την οργάνωση τους. Παράλληλα εξαπολύουν επίθεση «εναντίον εξουσιαστών και αντιεξουσιαστές» και προειδοποιούν «Ο εφιάλτης θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες».

Η ανακοίνωση της οργάνωσης …

Ο πόλεμος λασπολογίας εναντίον μας δεν έχει τελειωμό. Με κύρια όργανα τους διεφθαρμένους διμοσιογραφίσκους, οι οποίοι στήνουν τηλεδίκες, δικάζουν και καταδικάζουν ανθρώπους δια της συκοφαντίας και της δυσφήμησης, τους πολιτικούς της μίζας και της ρεμούλας, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία να σώσουν τα πολιτικά τους, έχουν στρατολογηθεί οι πάντες εναντίον μας.

Όλος ο ντόρος που έχει ξεσπάσει είναι ένα βρόμικο παιχνίδι εντυπώσεων που σκοπό έχει να χτυπήσει τα ποσοστά του κινήματος. Όλοι αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον νεκρό, παίρνουν συντετριμμένοι συνεντεύξεις από δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής και αποκαλύπτουν “σημεία” και τέρατα ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν ούτε για την δολοφονία αλλά ούτε και για τίποτε άλλο, ενδιαφέρονται να κρατάνε τις τσέπες τους γεμάτες και προς το παρόν τα καταφέρνουν.

Προσπαθώντας να ρίξουν λάσπη εναντίον μας, δεν σέβονται ούτε τη μνήμη του εκλιπόντος (είδαμε τα πρωτοσέλιδα) και ας παριστάνουν τους ευαισθητοποιημένους. Το τελευταίο όλων αυτών των γελοιογράφων είναι ότι η Τ.Ο Νίκαιας κατέβασε την ταμπέλα της. Το αστείο αυτό ξεκίνησε από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και συνεχίστηκε από τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αν και απεχθάνονται όπως λένε το σύστημα, στα δύσκολα τρέχουν να σωθούν στην αγκαλιά του. Αντιεξουσιαστές, εξουσία, ΜΜΕ, όλοι στο ίδιο μαγαζάκι… Προς λύπη όλων αυτών οι οποίοι μεταχειρίστηκαν τα πάντα για να μας κλείσουν αλλά έπεσαν σε τοίχο, η Τ.Ο Νίκαιας ουδέποτε κατέβασε ταμπέλες και υπόσχεται στους συμπολίτες της ότι θα είναι σύντομα κοντά τους με μια μεγαλειώδη εκδήλωση.

Υ.Γ.: Ρε αντιεξουσιαστές και εξουσιαστές, κάνατε 50 συγκεντρώσεις για να μας κλείσετε και τώρα πανηγυρίζετε που ήρθε η αστυνομία να μας κλείσει; Είτε έτσι είτε αλλιώς ο εφιάλτης σας θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες Ζήτω το έθνος!

Ζήτω ο αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Πηγή: iefimerida

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *