Χώρισε τον άντρα της για τα… υπερβολικά του προσόντα

Το μεγαλύτερο δεν είναι και πάντα το καλύτερο. Ρωτήστε γι αυτό μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε σε απόγνωση όταν ήρθε αντιμέτωπη με τα μεγάλα… προσόντα του συζύγου της.

Η Aisha Dannupawa, από τη Νιγηρία, η οποία έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο της, κατέθεσε αγωγή διαζυγίου σε δικαστήριο της Σαρία, με την αιτιολογία ότι το πέος του συζύγου της ήταν απλά πάρα πολύ μεγάλο για να απολαύσει το σεξ.

Σύμφωνα με την Nigeria Tribune, η Dannupawa είπε στο δικαστήριο: «Όταν κάναμε σεξ, η εμπειρία ήταν σκέτος εφιάλτης. Αντί να απολαμβάνω το σεξ, αποδείχθηκε κάτι άλλο, επειδή το πέος του ήταν πολύ μεγάλο».
Μετά την αποτυχημένη σεξουαλική επαφή, η μητέρα της Dannupawa της έδωσε κάποια φάρμακα με σκοπό να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτή την εμπειρία.

«Είπα στη μητέρα μου για την εμπειρία, αλλά μου είπε να αντέξω και ότι με τον καιρό, θα είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω. Στη συνέχεια μου έδωσε κάποια φάρμακα», πρόσθεσε.

Δύο ημέρες αργότερα, το ζευγάρι προσπάθησε να επαναλάβει την ερωτική επαφή και πάλι, η εμπειρία ήταν «πάρα πολύ για να το αντέξω», όπως δήλωσε σχετικά

«Τότε ήξερα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω με το γάμο λόγω του μεγέθους του μορίου του», αποκάλυψε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *