Αξιοπρέπεια και ….. άλλα δεινά!

 “αξιοπρέπεια” … για αρχάριους

….. οι όροι που συνοδεύουν και διέπουν μια δανειακή σύμβαση ονομάζονται σε απλά ελληνικά … μνημόνιο. Είναι οι όροι, που αν δεν γίνουνε ξ αρχής αποδεκτοί από τον δανειζόμενο, ο πιστωτής δεν βάζει ποτέ το
χέρι στη τσέπη, που συνεπάγεται, πάλι σε άπταιστα ελληνικά, ότι δεν “πέφτει το παραδάκι”! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι υπογραφές όλων των συμβαλλομένων σε μια δανειακή σύμβαση και οι ημερομηνίες αποδοχής της …. μπαίνουν ακριβώς κάτω από εκεί που τελειώνουν οι όροι του μνημονίου.

….όλα αυτά, που τώρα λέγονται περί δήθεν διαχωρισμού μεταξύ δανείου και μνημονίου ή για επανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας και τα λοιπά φαιδρά, αποδεικνύουν πόση αμορφωσιά, ανευθυνότητα και ανοησία βολοδέρνει την κοινωνία μας και τον κάθε ημιμαθή ξερόλα ξεχωριστά που επιμένει να έχει πάντα,για όλους και για όλα, …. γνώμη!.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη και Σια, έχει μόνο αυτός που δεν πάει να δανειστεί από τόν βιαστή και τον δολοφόνο των παιδιών του αλλά ούτε και απ’ αυτόν που καθημερινά βρίζει και ειρωνεύεται.

Νέα Φιλική Εταιρεία, η Ελληνική συνιστώσα της κοινωνίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *