Συμβόλαια θανάτου για υπουργούς μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Οργιάζουν οι φήμες περί συμβολαίων θανάτου εναντίον μελών της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, πληροφορίες προερχόμενες από τις φυλακές Κορυδαλλού, αναφέρουν ότι…
υπάρχουν συμβόλαια θανάτου με στόχο υπουργούς της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα «Παραπολιτικά», μέσα στις φυλακές «κυκλοφορούν» συμβόλαια θανάτου μεταξύ των βαρυποινιτών, με εν δυνάμει στόχους τους δύο υπουργούς που συνδέονται με όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τη στοιχειοθέτηση της κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης κατά της Χρυσής Αυγής, την εξάρθρωσή της, τη σύλληψη βουλευτών της και τον χαρακτηρισμό της ως εκτός νόμου.

Στοχοποιούναι δηλαδή τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας. Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν επίσης ότι«εκτελεστικό όργανο» πιθανολογείται πως είναι αλλοδαπός προερχόμενος από χώρα των Βαλκανίων.

Αμφίδρομη σχέση

Τα στοιχεία έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς φοβούνται σύνδεση της πληγείσας Χρυσής Αυγής εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων, με τη συγκεκριμένη συνωμοσιακή προετοιμασία. Μελετάται παράλληλα σοβαρά η διασύνδεση μελών του δυναμικού πυρήνα του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου με έγκλειστους του Κορυδαλλού και μάλιστα βαρυποινίτες.

Αυτή η αμφίδρομη σχέση ασφαλώς και διευκολύνει την εφαρμογή ενός σχεδίου τρομοκρατικού χτυπήματος κατά κυβερνητικών μελών, με δεδομένο μάλιστα ότι οι έγκλειστοι του Κορυδαλλού τις περισσότερες φορές εξακολουθούν να κινούν τα νήματα ακόμη και μέσα από τις φυλακές, ενώ πλέον οπλοστάσια ολόκληρα, τα οποία διαθέτουν και τα μέλη του υποκόσμου, αλλά και η Χρυσή Αυγή, κυκλοφορούν ελεύθερα.

koolnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *