ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

Οι συμπατριώτες μας που βρίσκονται στο ευρωπαϊκό μετερίζι των Βρυξελλών και μάχονται για τα δίκαια του λαού μας αδρά αμειβόμενοι, οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί στα μηνύματα τους προς την μητέρα πατρίδα.

Η Ελλάδα χρειάζεται νίκες στα
ευρωπαϊκά σαλόνια και όχι τον ευρωπαϊκό απομονωτισμό. Φυσικά με 29 δισεκατομμύρια ευρώ που οφείλει η Κυβέρνηση να βρει για να ξεχρεώσει εντός του 2015,  δισεκατομμύρια ευρώ για μισθούς και συντάξεις και κυρίως δισεκατομμύρια ευρώ για φάρμακα, άμυνα και παιδεία είναι εγκληματικά ύποπτο να διακηρύσσονται ανικανοποίητοι πόθοι εκ του ασφαλούς σε έναν λαό που βρίσκεται σε εκνευριστική αναμονή.

Τα διακομματικά σύμβολα της επανάστασης των Βρυξελλών θα περίμενε κανείς να αναφέρονται στους 17 Έλληνες εντοπισθέντες με μαύρο πλούτο 404 εκατομμυρίων, πλούτος που στερείται από τα τους υπόλοιπους φορολογούμενους.

Σε κάθε περίπτωση η επανάσταση είναι θεμιτή όταν όμως αυτοί που την διακηρύττουν βρίσκονται εντός των τειχών και όχι εντός του πλούτου. Όχι από αυτούς που το ένα μηνιάτικο είναι τα έσοδα του έτους για  τους προνομιούχους Έλληνες του ιδιωτικού τομέα.

Πάνω από όλα αυτοί που την επιθυμούν την επανάσταση ενάντια στη λογική να αναλάβουν και τις ευθύνες και να δράξουν τους καρπούς των επιλογών τους ή τη μήνιν του λαού αναλόγως του αποτελέσματος.

Δεν μπορεί οι τράπεζες και η κοινωνία να ψυχορραγούν και οι αμπελοφιλοσοφίες να γίνονται ειδήσεις.

Αρκετά με την υπομονή μας και την κοροιδία…

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *