Η απόλυτη λογοκρισία του κατεστημένου: Ακυρώθηκε εκπομπή με καλεσμένο τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής

ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥΣ!!!

Τρέμουν στην κυριολεξία κυβέρνηση και κανάλια την αλήθεια για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου φίμωση και λογοκρισία. Πριν λίγο με άνωθεν εντολές “κόπηκε” η παρουσία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής σε πολιτική εκπομπή του Kontra Channel…
Ακολουθεί μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής:
Το τελευταίο διάστημα, από την ημέρα που αφέθηκα ελεύθερος από τον ανακριτή, δέχομαι σε καθημερινή βάση μία τουλάχιστον πρόσκληση για ζωντανή συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό. Δε μιλάμε φυσικά για μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, αλλά για μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς του λεκανοπεδίου της Αττικής. 

Όπως ακριβώς λαμβάνω την πρόσκληση, έτσι έρχεται λίγες ώρες αργότερα και η ακύρωση. Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα με τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. Δεν καταλογίζω ευθύνες στη διοίκηση του σταθμού, καθώς γνωρίζω πως οι πιέσεις από το κατεστημένο είναι τεράστιες.


Τρέμει η κυβέρνηση του μνημονίου, γιατί αν ακουστεί η Αλήθεια, χιλιάδες συμπολίτες μας θα αφυπνιστούν. Αν παρουσιάσουμε στοιχεία για την άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, τα ποσοστά μας θα ανέβουν ακόμα περισσότερο.

Πάγωσαν οι αυλικοί του Μαξίμου με την τεράστια δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου στις δημοσκοπήσεις. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η τρομοκρατία και η παραβίαση του Συντάγματος μας συσπείρωσε ακόμα περισσότερο. Μεταχειρίζονται κάθε δόλιο μέσο για να περιορίσουν την επαφή μας με τον ελληνικό λαό. Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ο Σαμαράς όταν πληροφορήθηκε την μη προφυλάκισή μου. Απείλησε θεούς και δαίμονες.

Σήμερα η φυσική παρουσία μας σε οποιονδήποτε τηλεοπτικό σταθμό θεωρείται έγκλημα. Ιδιοκτήτες και δημοσιογράφοι απειλούνται ευθέως. Βιώνουμε μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής που στην ουσία αποτελεί εκτροπή για το πολίτευμα. 
Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πως στόχος της ξεπουλημένης κυβέρνησης είναι να καταστρέψει όσους δεν ελέγχει, όσους στέκονται εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των τοκογλύφων. Ακόμα και η σημερινή μου δήλωση στο περιστύλιο της βουλής δεν προβλήθηκε σχεδόν πουθενά.

Ο πόλεμός τους δεν μας πτοεί και κυρίως δεν πτοεί τους Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα την Χρυσή Αυγή. Το σχέδιό τους για περιορισμό της πολιτικής μας επιρροής έχει αποτύχει, παρά την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και δύο βουλευτών μας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ενωμένη και ισχυρή!

xryshaygh.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *