ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ Έβαλαν πινακίδες και στα σλαβοσκοπιανά…

Για πρώτη φορά, τονίζει η σκοπιανή τηλεόραση, τοποθετήθηκαν σε αλβανικό έδαφος, στη Μάλα Πρέσπα, πινακίδες με ονόματα των οικισμών και στην σλαβοσκοπιανή γλώσσα.
Οι πινακίδες είναι δωρεά του δήμου Γκαζί Μπαμπά/ Гази Баба και τις παρέδωσε ο δήμαρχος της, Τόνι Τραϊκόφσκι στον εκπρόσωπο του δήμου Πουστέτς, Έντμοντ Τεμέλκο.
Πρόκειται για 9 πινακίδες για το….
νοσοκομείο, ιατρείο και το γυμναστήριο, 56 πινακίδες δρόμων και 11 πλατειών σε εννέα χωριά του δήμου Πουστέτς.
Σύμφωνα με το “Κανάλ 5” είναι η πρώτη φορά που η σλαβοσκοπιανή γλώσσα βρίσκεται εκτός της χώρας, σε χωριά της Αλβανίας, όπου κατοικεί σλαβικός πληθυσμός.
Χαρακτηριστικό των πινακίδων είναι ο μακεδονικός ήλιος ή ήλιος της Βεργίνας, όπως φαίνεται στην φωτό που παραθέτουμε.

http://www.echedoros-a.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1980 ΕΠΕΦΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΟΞΗΠΑΣΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΑ ΒΟΡΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ,ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (Η ΠΙΟ ΜΠΑΣΚΛΑΣΑΡΙΑ),Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΕΚΑΝΟΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  κατά τα άλλα είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου.Να ψάξουν τα κατακάθια πότε εμφανίζονται χρονικά στην ιστορία τα σλαβικά (σκλάβοι) φύλα και πότε γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος. Αν δεν ξέρουν από πότε ήρθαν στην χώρα της Βαρδάσκα και εγκαταστάθηκαν -αιώνες μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου-να τους πούμε να κάνουν την απλή πράξη της αφαίρεσης. Αντε ανιστόρητοι
  μάθετε ποιοί είστε!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Τώρα που τα βλέπω καλά τα γράματα είναι φτυστά με αυτά στις αρχαίες επιγραφές των Μακεδόνων. Έτσι εξηγείται ρε που ο τρεμόπουλος ψήφισε υπέρ των σκοπιανών.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *