Ζήσης Βρύζας: “Ο διαιτητής Ιωαννίδης ήθελε να τινάξει τον αγώνα στον αέρα”

Διαβάστε την επιστολή του ΠΑΟΚ σε ΚΕΔ και ΕΠΟ στην οποία εκφράζονται τα παράπονα των απρόμαυρων σχετικά με τα …

σφυρείγματα του διαιτητή Ιωαννίδη.
Η εφημερίδα “Sportday” φιλοξενεί ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρονται τα περισσότερα από τα σημεία της επιστολής του ΠΑΟΚ.
Διαβάστε εδώ όσα περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ:
“Καταρχάς, την επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ζήσης Βρύζας και απεστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Γιώργο Σαρρή. και την ηγεσία της ΚΕΔ. 0 πρόεδρος του “Δικεφάλου” αναφέρει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Ιωαννίδη. τονίζει ότι “με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να “τινάξει” τον αγώνα στον αέρα” και συμπληρώνει ότι ο διαιτητής με την παρουσία του έδωσε την αίσθηση ότι ήταν προκατειλημμένος απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ή να ανεχτεί από κανέναν διαιτητή να σφυρίζει διαφορετικά από αυτό που δικαιούται ο σύλλογος. Και εφιστά την προσοχή της ΕΠΟ για την αποφυγή διαιτητικών λαθών στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος που μπορεί να έχουν βαθμολογικό κόστος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση.
Καταληκτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργειά του και καλεί την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να κάνουν τις δικές τους απαραίτητες ενέργειες, σε σχέση προφανώς με τα όσα αναφέρθηκαν στην εν λόγω επιστολή…”.

seleo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *