Αλέξη Τσίπρα, είσαι ανώριμος για να κυβερνήσεις!

Ο Αλέξης Τσίπρας “βιάστηκε να γεράσει” στην πολιτική, υιοθετώντας τις παλιές ολέθριες τακτικές αντιπαράθεσης της εκάστοτε αντιπολίτευσης με την εκλεγμένη κυβέρνηση – άθλιες πολωτικές τακτικές που έσπρωξαν την Ελλάδα “δημοκρατικά” στο σημερινό τραγικό κατάντημα…

Θα περίμενε κανείς, νέος και άφθαρτος ων, ο κύριος Τσίπρας να εισαγάγει νέο ήθος στην πολιτική σκηνή και να συμβάλει με τη νεανική ορμή του στη συγκόλληση του κατακερματισμένου, χιλιοπροδομένου και εξουθενωμένου ελληνικού λαού και στη συνεργασία όλων των κομμάτων, ώστε να καταστεί δυνατή η ανάνηψη της χώρας μας από τον επιθανάτιο ρόγχο.

Δυστυχώς, όμως, όπως και όλοι οι μεγαλύτεροι πριν απ’ αυτόν, ζώντες και τεθνεώτες, εκλαμβάνει την πολιτική ως ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπου οι ομάδες κλωτσάνε με ύβρεις και φτηνές ατάκες τον αντίπαλο, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν οι πολιτικές κυνομαχίες στην ψυχική και οικονομική υγεία του ελληνικού λαού και στο μέλλον αυτής της δύσμοιρης χώρας.

Τζάμπα μάγκας ων, καλεί και ξανακαλεί τον πρωθυπουργό σε τηλεοπτική μονομαχία, για ν’ αποδείξει, τάχα, στον ελληνικό λαό πόσα τραγούδια ξέρει όντας έξω από το χορό, λες και ο λαός δεν βιώνει την οδυνηρή πραγματικότητα στο πετσί του και περιμένει να του την αποκαλύψει ο Τσίπρας από το γυαλί.

Αλέξη Τσίπρα, όταν κληθείς να βγάλεις ο ίδιος το φίδι από την τρύπα – κάτι που θα γίνει αν σε επιλέξουν οι αόρατοι αφέντες μας για να καείς και να διαλύσεις ό,τι έχει απομείνει όρθιο – τότε με τη σειρά σου θα θερίσεις το διχαστικό σπόρο που έσπειρες. Κανένα έλεος δεν θα βρεις από την προσεχή αντιπολίτευση, διότι το ρητό “μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις” θα επαληθευτεί και στη δική σου περίπτωση.

Το επόμενο video είναι η τραγική επαλήθευση της αγριότητας της πολιτικής αντιπαράθεσης. Κατά τ’ άλλα τους φταίει η Χρυσή Αυγή που ευτελίζει τα “χρηστά” κοινοβουλευτικά ήθη με το λεξιλόγιο των βουλευτών της…

Όπως γνωρίζετε οι παρακολουθούντες τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του Αλέξη Τσίπρα, θα θυμάστε τις αμέτρητες κωλοτούμπες που έχει κάνει τα δύο τελευταία χρόνια.

Πρόσφατα ο κύριος Τσίπρας, που τούτες τις μέρες προσπαθεί να φτιάξει ενιαίο κομματικό φορέα και να συμμαζέψει τις συνιστώσες του, μαζεύτηκε ακόμη περισσότερο, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει τις περυσινές υποσχέσεις του διότι πολλά χειροτέρευσαν από τότε! Αν ο ελληνικός λαός του είχε δώσει πέρυσι τέτοιον καιρό την πλειοψηφία, τότε θα εφάρμοζε τα ωραία εκείνα που είχε υποσχεθεί. Θα θυμάστε βέβαια τη θεαματική άρνησή του να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή.

Ας τον ακούσουμε στο επόμενο video:

Αλέξης Τσίπρας- Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε… από integrity_always


Να λοιπόν που φταίμε πάλι εμείς ο λαός που δεν του δώσαμε πέρυσι την πλειοψηφία και δεν τον αναγκάσαμε να κυβερνήσει, πράγμα που απέφευγε σαν το διάολο το λιβάνι, διότι γνώριζε πως ούτε ο ίδιος προσωπικά ούτε οι συνιστώσες του ήταν έτοιμες για κάτι τέτοιο. Το ομολόγησε ευθαρσώς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όπως θ’ ακούσετε στο επόμενο video:

1/11/2012

Το συμβάν το είχα σχολιάσει εδώ.

Ενωρίτερα, το Σεπτέμβριο του 2012, από τη Θεσσαλονίκη είχε δεσμευθεί να ακυρώσει το μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αλέξης Τσίπρας: “Να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα, απαλλάσσοντας το λαό και τον τόπο από το Μνημόνιο της καταστροφής. Αντικαθιστώντας το μ’ ένα Εθνικό Σχέδιο για την Αναπτυξιακή και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. (…)

Κοιτάζουμε το λαό στα μάτια και δεσμευόμαστε να ακυρώσουμε το Μνημόνιο και να επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση,

Κοιτάζουμε το λαό στα μάτια και δεσμευόμαστε να ακυρώσουμε αμέσως τις μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Να σταματήσουμε, δηλαδή, την περιθωριοποίηση των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων και την υποβάθμιση των μεσαίων… “(Περισσότερα εδώ)

16/9/2012

Εξάλλου, μιλώντας στη Λάρκο, στις 15/11/2012, ο Αλέξης επανέλαβε ότι θα επανέφερε μισθούς και συντάξεις με ένα νόμο κι ένα άρθρο! (Δείτε εδώ.)

Ωστόσο, από την αποκατάσταση μισθών και συντάξεων που μας υποσχόταν ο κωλοτούμπας κύριος Τσίπρας, λίγους μήνες αργότερα προσγειώθηκε στο πάγωμα αυτών, και μάλιστα από το Λονδίνο (16/3/2013), για να μην τον πάρουν με τις πέτρες στην Ελλάδα. (Δείτε εδώ)
Στο άκουσμα του παγώματος τα γερόντια πάγωσαν από απογοήτευση, σκεπτόμενα ότι μέχρι να τους ξεπαγώσει τις συντάξεις ο Τσίπρας θα έχουν παγώσει οριστικά και αμετάκλητα από την ασιτία, ωιμέ…

Θα θυμάσθε βέβαια και τη διαβόητη δήλωση του Αλέξη ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ.

14/6/2012

Κατόπιν τούτων, ο σκεπτόμενος λαός δεν βλέπει φως, και ουκ έχει πού την κεφαλήν κλίναι….

Μην ανησυχείτε όμως, διότι μπρος στα κάλλη τση “δημοκρατίας” τι ειν’ ο πόνος;

http://seferou.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *