Συγκλονιστικό! Η μάνα της Ελίνας εξομολογείται και ραγίζει καρδιές…

Μια άλλη, συγκλονιστική πτυχή του δράματος που εκτυλίχθηκε στην οδό Αβίας, έκανε γνωστή χθες ο αρχιμανδρίτης π. Φίλιππος Χαμαργιάς, από την ενορία του Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας…

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας Ελίνας Βαχαβιόλου ήταν επίτροπος και η μητέρα της ενεργό μέλος της Εκκλησίας. Ζήτησαν έτσι από τον εφημέριο να τελέσει ένα τρισάγιο στο σημείο που έγινε το σκηνικό της Παρασκευής…

 Ο ίδιος ο π. Φίλιππος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του: “Και επειδή η ανθρωπιά είναι μεγάλο πράγμα… Σήμερα το πρωί εκλήθην από τους γονείς της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε προχθές και διάβασα τρισάγιο στον τόπο του εγκλήματος. Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα με την χαροκαμένη μάνα, μου είπε “Πάτερ μου εγώ έχασα το παιδί μου… την ανάσα μου. Αλλά και το άλλο παιδί (εννοώντας τον δράστη) κι αυτό μια μάνα το κλαίει σήμερα και τη νιώθω”! Μεγαλείο χριστιανικής ψυχής! Υποκλίθηκα στη Μανιάτισσα μάνα και έφυγα σιωπηλός…”.

Εξίσου συγκινητικά,σύμφωνα με τοeleftheriaonline.gr,  είναι και τα λόγια που έγραψαν όλες αυτές τις μέρες, φίλοι της Ελίνας, στο προφίλ της στο Facebook… Ενας φίλος της μάλιστα της πόσταρε φωτογραφίες από το χωριό της.

“Ελίνα έφυγες άδικα, ήσουν σπάνιο κορίτσι, ελπίζω στον παράδεισο που θα πας να καταλάβουν την αξία σου και να σε βάλουν στην κορυφή όπως το αξίζεις. Καλό ταξίδι, το χώμα που σε σκεπάζει να είναι ελαφρύ”. “Καλό ταξίδι Ελίνα ελπίζω εκεί που θα πας να είναι πιο δίκαια τα πράγματα…”. “Ελίνα ήσουν ένα κορίτσι που δεν είχες δώσει δικαίωμα ποτέ! Αγαπούσες τη δουλειά σου, ήσουν μεταδοτική, πάντα ενδιαφερόσουν για το καλό των πελατών, όλοι σε αγαπούσαν για την ενέργειά σου, τη ζωντάνια σου, τον καλό σου χαρακτήρα, τη θετικότητά σου! Θα μας λείψεις, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας” έγραψε συνεργάτης της στο γυμναστήριο.

“Θα κατέβουμε κανονικά στο καρναβάλι, γιατί και η Ελίνα αυτό θα ήθελε… Το περίμενε πώς και πώς. Ηταν συναρχηγός και θα κράταγε το λάβαρο του γκρουπ “Carousel”. Πάνω στο λάβαρο όμως θα μπει μια μαύρη σημαία” είπε στην “Ε” φίλη και συνεργάτιδά της στο Καλαματιανό Καρναβάλι 2015.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *