Η μαύρη λίστα του ΣΔΟΕ στην Κρήτη – Έρχονται και άλλες συλλήψεις

Εκατοντάδες εντάλματα σύλληψης για οφειλές στο δημόσιο έχουν ήδη εκδοθεί στην Κρήτη και μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται και άλλα σε ένα σαρωτικό κύμα ελέγχου σε όλο το νησί…

 Η υπηρεσία ειδικού ελέγχου, ανοίγει “αραχνιασμένους” φακέλους με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ καθώς το … κυνηγητό στους οφειλέτες του δημοσίου στην Κρήτη συνεχίζεται χωρίς σταματημό.

Το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με τα αρμόδια κλιμάκια της αστυνομίας ετοιμάζει … χειροπέδες σε επιχειρηματίες της Κρήτης που χρωστούν υπέρογκα ποσά στο κράτος για χρόνια, ενώ στη “μαύρη” λίστα του ΣΔΟΕ με χρέη στο δημόσιο περιλαμβάνονται γνωστοί επιχειρηματίες και υποθέσεις που αναμένεται να προκαλέσουν … θόρυβο. 

Οι υποθέσεις παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς τα τελευταία 24ωρα γίνονται από την τοπική ΕΛΑΣ στοχευμένες κινήσεις σε όλο την Κρήτη για επιχειρήσεις που έχουν οφειλές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο κράτος. Παράλληλα, στο προσκήνιο έρχονται και “μικρότερες” υποθέσεις” οφειλετών που οδηγούνται στα κρατητήρια για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ. 

Μετά τη σύλληψη 61χρονου με χρέη … μαμούθ 1,961 εκατομμυρίων ευρώ, ακολούθησαν τρεις ακόμη συλλήψεις. Πρόκειται για τρεις Ηρακλειώτες 39,54, και 58 ετών, που συνελήφθησαν για οφειλές στο δημόσιο. Εκκρεμούσε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. 
Το συνολικό ύψος των οφειλών τους, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 366.751.67 ευρώ. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η λίστα με τους οφειλέτες είναι μακροσκελής και η εντολή από τα συναρμόδια υπουργεία είναι σαφής. Όλοι οι επιχειρηματίες με χρέη αρκετών χιλιάδων ευρώ θα περάσουν το κατώφλι της δικαιοσύνης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *