Νέοι διοικητές και υποδιοικητές σε Νοσοκομεία: Ντομάτα σαλάτα με ολίγον φέτα…

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δημοσιεύτηκαν προσφάτως τα βιογραφικά των νέων διοικητών και υποδιοικητών σε ορισμένα από τα Νοσοκομεία της χώρας. Ως συνήθως η παλιά καλή συνταγή. Πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, αποτυχόντες βουλευτές, διάφορα κομματικά στελέχη και των δύο κομμάτων, και λοιπά και λοιπά…
Μα καλά τι την θέλατε την προκήρυξη? Κρίμα τα βιογραφικά ευρωπαϊκού τύπου που συμπλήρωνε ο κοσμάκης. Τι κοροϊδία είναι αυτή που βάλατε τον κόσμο και έκανε αιτήσεις για να γίνουν τάχα οι διορισμοί διοικητών βάση προσόντων.

 Η ιστορία θυμίζει τοopen gov του Παπανδρέου. Ας βάζατε όποιους θέλατε άλλωστε η πρακτική αυτή ήταν μέχρι σήμερα. Δεν θα σας κατηγορούσε κανείς. Αντίθετα με αυτούς τους διορισμούς, νομιμοποιούνται όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει στην χώρα και η εικόνα που δίνει η κυβέρνηση προκαλεί θυμηδία. 
Που είναι όλοι αυτοί οι νέοι επιστήμονες που θα πάνε μπροστά τον τόπο? Κρίμα γιατί άλλα πράγματα περίμενε ο κόσμος. Δυστυχώς εσείς αντί για την ρήξη με το παρελθόν επιλέξατε την παλιά καλή συνταγή και έπεται και συνέχεια, περιμένουμε και τους υπόλοιπους.……….
Α.Δ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *