Για να φτάσουμε κάπου, πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε…

Εδώ το Κυρίως Τα λαμόγια είναι έτοιμα στη γωνία. Ο δημοκράτης Τζέφρυ θέλει λέει να κάνει δημοψήφισμα. Βεβαίως, δε θα κάνει το δημοψήφισμα που θέλουμε εμείς, αλλά αυτό που θέλει αυτός. Το ηλίθιο δίλημμα – εκβιασμός που θέλει να μας θέσει (αν θέλουμε να είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ενωση ή όχι), δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματα της χώρας μας και δεν μας απασχολεί. Ο κωλοτούμπας Καρατζαφέρης, (δημοκράτης κι αυτός βεβαίως) συμφώνησε αμέσως με τον…..
Τζέφρυ. Οι αριστεροί φίλοι του λαού, διαφωνούν όπως πάντα παίζοντας το ρολάκι τους.

Για να μη μας μπερδέψουν λοιπόν , προτείνω ενδεικτικά προς συζήτηση και διαβούλευση τα ακόλουθα αιτήματα :

– Άρση βουλευτικής ασυλίας και κατάργηση νόμου περί ευθύνης υπουργών. (Χωρίς σχόλιο)

– Ακύρωση και μη αναγνώριση του αισχρού μνημονίου.

– Εφαρμογή της ΑΟΖ. (Δημοψήφισμα)

– Συμμετοχή τυχαία εκλεγμένων πολιτών στις εξεταστικές επιτροπές. (Δημοκρατία).

– Πάγωμα όλων των πληρωμών προς τους πιστωτές μας μέχρι να ελέγξουμε το χρέος! (Κοινή λογική)

– Αρνηση πληρωμής του δημόσιου χρέους ως προϊόν απάτης – αν αποδειχθεί.(Προβληματισμοί)
Να αποτελέσει αντικείμενο δημοψηφίσματος υπο όρους: Υποχρεώνουμε τα κανάλια να δώσουν ίσο χρόνο ομιλίας στις δύο πλευρές (την μνημονιακή και την αντιμνημονιακή που ενδεικτικά αναφέρω ότι υποστηρίζεται από τους Δ. Καζάκη και Κ. Λαπαβίτσα) και πιθανό ντιμπέητ με ελεύθερη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και χρόνο να θέσουν ερωτήματα ο ένας στον άλλο).

– Δήμευση περιουσίας όσων έκλεψαν – αν έκλεψαν. (Κοινό αίσθημα δικαίου)

– Αλλαγή Πολιτικού συστήματος, αναθεώρηση του συντάγματος.(Δες και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ)

– Εξοδος από το ευρώ. Επιστροφή στη δραχμή. (Προβληματισμοί)

– Κατάργηση όλων των διοδίων πλην των εθνικών.

– Πλήρης διαχωρισμός εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας.

– Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Οχι εμπορεύσιμο είδος.

– Αυστηρότερος έλεγχος και ποινές στους πολίτες που κατέχουν δημόσια αξιώματα και παρανομούν. (Δημοψήφισμα)

– Ενιαίο ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογές πλην των εθνικών. (Καταπολέμηση κομματοκρατίας).

– Εθνικοποίηση όσων τραπεζών δεν τα καταφέρνουν και χρειάζονται κρατική στήριξη. (Κοινή λογική).

– Διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για ΟΛΑ τα σοβαρά εθνικά θέματα. (Δημοκρατία)

– Παιδεία στο τρίπτυχο γνώση, αγάπη για τον άνθρωπο, σεβασμό στο περιβάλλον, που να λαμβάνει υπόψη και την τηλεόραση. Να εξεταστεί αν η τηλεόραση πρέπει να ανήκει στο υπουργείο τύπου, ή στο παιδείας.(Δημοψηφίσματα μετά από προτάσεις)

– Να υποχρεωθούν όλα τα πολιτικά πρόσωπα και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι (ειδικά ο υπουργός παιδείας και όλα τα στελέχη του υπουργείου) να στέλνουν τα παιδιά τους σε δημόσιο σχολείο. Να καθαίρεται του αξιώματος του όποιος δε συμμορφώνεται. Δεν μπορεί η κ. Διαμαντοπούλου να στέλενει τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο και να αποφασίζει για τη μόρφωση των δικών μας παιδιών.

– Απαγόρευση παιδικών διαφημίσεων. (Δημοψήφισμα)

– Κατάργηση τρομονόμου. (Δημοψήφισμα).

– Ανάπτυξη ενός ορθολογικού τρόπου διαχείρισης των μεταναστών στην Ελλάδα μακριά από ακρότητες αντί για το άθλιο νομοσχέδιο ο οποίος θα τεθεί σε δημοψήφισμα.

– Ανάπτυξη (σχολεία, πάρκα, θέατρα) στις ακριτικές περιοχές (Θράκη – νησιά) ώστε ο ντόπιος πληθυσμός να έχει δουλειά, να περνάει ζωή υποφερτή και να μη διανοείται να σκεφτεί ότι δεν είναι Έλληνας.

– Ανάπτυξη πλατφόρμας για την αντικειμενική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς να επεμβαίνει η κυβέρνηση.

– Διαφήμιση και ανάπτυξη του τουρισμού.

– Ανάπτυξη αντικειμενικού ποσοτικοποιημένου συστήματος αξιολόγησης (οι Γερμανοί δεν είναι πιο έξυπνοι από εμάς) στις δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία κ.λ.π.

– Δημιουργία περιβάλλοντος και κινήτρων για την επιστροφή όλων των διακεκριμένων επιστημόνων στην Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση στην Ιατρική, και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

(Συμπληρώστε παρακάτω)

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

ΥΓ. Θεωρώ τις προτάσεις του φίλου Θαλαμοφύλακα προς την σωστή διεύθυνση για αυτό σας τις προωθώ.

ΥΓ2. Φίλοι αναγνώστες και ιστολόγοι, όσοι υποστηρίζετε την κίνηση των Αγανακτησμένων συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό ενημέρωσης. Όσοι ήσασταν και είσαστε αντίθετοι, δώστε της μια ευκαιρία. Δεν βλέπετε πως καθημερινά μας δολοφονούν και μας ξεπουλάνε; Δεν βλέπετε πως μπροστά στα μάτια όλων μας πουλάνε την γή που υπερασπιστήκανε οι πρόγονοί μας 4.000 και πλέον χρόνια!; Δεν θα μείνει τίποτα Ελληνικό!

Σε λίγο θα σε πετάξουν σαν στιμένη λεμονόκουπα απο το ίδιο σου το σπίτι και εσύ αναρρωτιέσαι αν αυτοί που είναι κάτω στις πλατείες και φωνάζουν για το ξεπούλημα που συντελλείται είναι όργανα καθοδηγούμενα…

Εδώ σε λίγο καιρό το αξιότιμο αφεντικό σου θα σε καλέσει και θα σου δώσει “άδεια διαρκείας άνευ αποδοχών” και εσύ σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές διακοπούλες σου…

Ποιές διακοπές; Εδώ δεν θα βρίσκεις πλέον εισιτήριο στο φέρρυ το καλοκαιράκι για κανα νησί, ψιλοδιακοπούλες δηλαδή, γιατί τα νησιά πλέον ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, θα ανήκουν σε κάποια ελίτ που θα έρχεται εδώ να περνάει τις διακοπούλες της ρίχνοντας και κανα ξεροκόμματο στους ιθαγενείς να φάνε.

Εδώ θα χρειάζεσαι πλέον διαβατήριο για να πάς στα Δωδεκάνησα γιατί τα νησιά αυτά θα είναι πλέον “κράτος” και “ιδιοκτησία” αλλουνού, κι όταν πάς εσυ ο αδαής να περάσεις θα σου πούνε: “Δεν έχεις διαβατήριο; Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε”;

Σε λίγες μέρες αδερφέ, δε θα βρίσκεις κρέας στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις, γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Το καλό κρέας θα το αγοράζουν ΜΟΝΟ τα αφεντικά, εσύ θα αγοράζεις τα ξίγκια και τα κόκκαλα για σούπα.

Ξυπνήστε και συνειδητοποιείστε τι γίνετε γύρω σας!

Αυτές οι ώρες που ζούμε είναι ιερές για όλους μας: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός απο τον αγώνα! Η Ελλάδα κινδυνεύει, είναι πληγωμένη θανάσιμα! Ζητάει απο τα παιδιά της βοήθεια!

Θα πουλήσουνε τα πάντα μέχρι να ξεπληρώσουν ΟΛΟ το χρέος! Ότι είναι δημόσιο, κρατικό, εθνικό θα πουληθεί!
Αυτό είναι το σχέδιο τους!

Αν δεν δράσουμε, όλη μας η ιστορία και ύπαρξη κινδυνέυει. Το κομμάτι γής για το οποίο πάλεψαν και έδωσαν την ζωή τους εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες πριν απο εμάς δεν θα ανήκει πια σε Έλληνες!

Έλληνες!

Όλοι μαζί στο Σύνταγμα, στις πλατείες, στους δρόμους, παντού!

Ήδη χιλιάδων Έλληνων πολιτών κατεβαίνουν καθημερινά για να διαδηλώσουν την αγανάκτηση τους ειρηνικά, ακομμάτιστα και ελληνικά!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!

Και για όσους δεν ξέρετε τί είναι οι Αγανακτησμένοι σας δίνω παρακάτω την ετυμολογία της.

Ουσιαστικό

αγανάκτηση θηλυκό και αγανάχτηση
μεγάλη δυσαρέσκεια, οργή, παραφορά
εκφράζω την αγανάκτησή μου
προκαλώ την αγανάκτηση κάποιου αγανάκτηση < αρχαία ελληνική ἀγανάκτησις < ρήμα ἀγανακτῶ

Εσείς δεν έχετε αγανακτήσει με τον κόσμο γύρω σας;
Τι περιμένετε για να κατεβείτε στον δρόμο και να γνωρίσετε τον διπλανό σας, τον συνάνθρωπο σας;
Δεν ενδιαφέρεστε να ακούσετε τι έχουν να πούνε όλοι αυτοί που μαζεύονται καθημερινά;;

Εσείς θα μείνετε ακόμη στα σπίτια σας;

Σίγουρα θα πρέπει να γίνετε κάτι ενθαρυντικό, για να έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση…

Οι φίλοι ιστολόγοι που καλύπτουν το γεγονός και έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση σε αναγνωστικό κοινό απο εμένα, ας απευθύνουν εκκλήσεις προς πάσα κατεύθυνση με πρώτο τον πνευματικό κόσμο λέγοντας τους ότι τα σεμινάρια και οι διαλέξεις τελείωσαν, ώρα για δράση! Δείτε εδώ και προωθήστε το http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/27-5-2011.html

Έπειτα ας στείλουν πρόσκληση στον καλλιτεχνικό χώρο, προωθώντας την εξαίρετική πρόταση που διάβασα εδώ: http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_3223.html

Ας δείξουμε και οι ιστολόγοι την δύναμη μας…

Λόγιος Ἑρμῆς

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *