ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ…

Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση που τοποθετήθηκε από τους τοκογλύφους νεοταξίτες για να πραγματοποιήσει όσα δεν μπόρεσαν οι σοσιαλδεξιοί προδότες, προχωράει σε αντικατάσταση των κλασσικών ταυτοτήτων.

 Ακούγεται μάλιστα ότι η αντικατάσταση θα γίνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου, με προσθήκη βιομετρικών στοιχείων όπως την “αποτύπωση” της ίριδας του κατόχου.

Η αλλαγή των ταυτοτήτων έρχεται σαν υλοποίηση μιας σειράς αποφάσεων, που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.

Ο στόχος είναι να τεθούν υπό αμφισβήτηση η γλώσσα, η πίστη και η ιστορία της χώρας.

Οι αλλαγές στην ταυτότητα ήρθαν ξανά στο προσκήνιο υπό την δήθεν  απειλή των τζιχαντιστών καθώς θεωρείται  πώς τα δελτία ταυτότητας της Ελλάδας  παραχαράσσονται εύκολα και με αυτά οι τζιχαντιστές βγάζουν διαβατήρια στην Ελλάδα για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Τίθεται λοιπόν το πλαστό θέμα  επαναφοράς της βίζας για τους Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ για να εκβιαστεί η έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Άλλωστε το σύστημα ήταν έτοιμο από καιρό. Αμέσως συστήθηκε η σχετική επιτροπή και  προχωρεί η αντικατάσταση των ταυτοτήτων με τις τσιπαρισμένες οι οποίες πέραν των δακτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά όπως το αποτύπωμα της ίριδας του ματιού. Μάλιστα την ηλεκτρονική φυλακή μας θα την πληρώσουμε εμείς αφού θα ολοκληρωθεί με την επιβολή  ενός χαρατσιού της τάξεως των 10 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *