Γ.Πατούλης: Κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Αμαρουσίου είναι πλεονασματικός και δεν κινδυνεύουν με απολύσεις εργαζόμενοι μας

«Όποιος θέλει να ασχημονήσει για μικροπαραταξιακούς, μικροκομματικούς ή άλλους αλλότριους λόγους θα μας βρει απέναντί του»…

το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου.

Κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του

«Όποιος θέλει να ασχημονήσει για μικροπαραταξιακούς, μικροκομματικούς ή άλλους αλλότριους λόγους θα μας βρει απέναντί του», το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου


Κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει με απόλυση, αφενός γιατί ο Δήμος Αμαρουσίου όχι μόνο ελλειμματικός δεν είναι,αλλά έπειτα από πολλά χρόνια εμφανίζει πλεόνασμα χρήσης 11. 227.066, 57 ευρώ και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει εν λειτουργία καμία Δημοτική ή Κοινωφελής Επιχείρηση, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων.

Και στέλνοντας σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση τόνισε:«Όποιος θέλει να ασχημονήσει σε βάρος του Δήμου Αμαρουσίου για μικροπαραταξιακούς, μικροκομματικούς ή άλλους αλλότριους λόγους θα μας βρει απέναντί του».

Όπως ανέφερε στην ενημέρωση προς τους εργαζόμενους ο κος Πατούλης,παρά τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 70%, τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% τη διετία 2013 – 2014 και χωρίς να έχει παρθεί κανένα δάνειο,ο Δήμος Αμαρουσίου έχει έσοδα 77.435.674,23 ευρώ και δαπάνες 66.208.607,66 ευρώ, σύμφωνα με τα απολογιστικά οικονομικά στοιχεία και αυτή είναι η απόδειξη της Διοίκησης για τη χρηστή διαχείριση, που αφορά στο Δήμο και στους εργαζόμενους του. 
Στο Δήμο Αμαρουσίου επίσης δεν υφίσταται εν λειτουργία καμία Δημοτική ή Κοινωφελής Επιχείρηση και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί και μονιμοποιηθεί στις υπηρεσίες του Δήμου. Και αυτή η διαδικασία μαζί με την οικονομική εξυγίανση του Δήμου παρέχει την απόλυτη κατοχύρωση ότι κανένας εργαζόμενος που εργάζεται στο Δήμο Αμαρουσίου όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά δεν έχει να φοβηθεί ότι θα χάσει τη δουλειά του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *